Fotbal  Jandarmii amânaţi Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

Fotbal Jandarmii amânaţi

Partida dintre echipa jandarmilor mureşeni, Vulturul Târgu Mureş, şi cea a IPJ Bistriţa, programată pe 13 mai, a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Mureşenii vor întâlni echipa din Bistriţa, la Reghin, pe 17 mai, de la ora 16.
Partida face parte din programul Campionatului de fotbal al Ministerului Administraţiei şi Internelor, unde Vulturul a avut un cuvânt greu de spus în ultimii ani. Deocamdată, jandarmii mureşeni joacă pentru faza de zonă, într-o grupă din care face parte şi echipa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş. Vulturul a jucat până acum două partide, câştigându-le pe ambele (cu IPJ Sibiu şi IPJ Harghita). IPJ Mureş a jucat doar un singur meci, cu IPJ Bistriţa, pe care l-a câştigat cu 3-2.
În mod normal, Vulturul, echipă antrenată de Sorin Istrate, ar trebuie să se califice fără probleme în faza următoare a competiţiei, deoarece este una dintre favoritele la câştigarea trofeului. În această fază a întrecerii fiecare echipă dispută cu celelalte formaţii din grupă câte un singur meci, pe teren neutru. Finala mică şi finala mare se vor disputa la Craiova. (F.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE