Home / Uncategorized / AJF scoasă în stradă

AJF scoasă în stradă

2896_capajf.gifFotbalul mureşean, aflat oricum în suferinţă, a primit o nouă lovitură. Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) va ajunge în stradă. Conform spuselor preşedintelui asociaţiei, Szatmari Tiberiu, AJF nu va putea suporta majorarea de chirie făcută recent de firma Seracom, cea care deţine spaţiul în care funcţionează (încă), reprezentantul Federaţiei Române de Fotbal în teritoriu.
Szatmari Tiberiu a spus că cei de la SC Seracom l-au anunţat la finele anului trecut de o majorare a chiriei. Preşedintele AJF i-a informat verbal pe proprietari că nu va putea suporta o mărire a chiriei, una care înseamnă, practic, o dublare a costurilor, deoarece Asociaţia Judeţeană de Fotbal este o instituţie nonprofit, care trăieşte din cotizaţiile şi taxele pe care le plătesc echipele de fotbal din judeţ: "Să cerem mai mulţi bani de la echipele de fotbal din judeţ ar însemna să le semnăm condamnarea la dispariţie. Şi aşa, majoritatea dintre ele se descurcă foarte greu. Se pare că suntem într-o situaţie fără ieşire, care va duce la oprirea activităţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal."
Preşedintele AJF a spus că a trimis notificări la toate instituţiile locale şi judeţene, care ar putea rezolva problema sediului asociaţiei, însă nu a primit deocamdată nici un răspuns. Astăzi, la ora 12, cei de la AJF vor organiza o conferinţă de presă, în cazul în care până atunci nu vor fi scoşi în stradă de conducerea Seracom.
Preşedintele AJF a mai spus că, iniţial, cei de la Seracom l-au informat că vor trimite un preaviz de 15 zile în cazul în care chiriaşii nu vor accepta noile preţuri, dar ieri a primit o hârtie care îi cere să părăsească sediul în 24 de ore. Vom reveni.

Florin MARCEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ – SDEE Mureş

În atenţia consumatorilor de energie electrică! Vă aducem la cunoştinţă că în perioada următoare se …