Dilea apoldianã Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Dilea apoldianã

Primarul din Apold a scãpat deocamdatã de revocarea din funcţie. Nicolae Colceriu a fost reţinut cu o zi înainte de Ajunul Crãciunului pentru luare de mitã. El a fost pus însã în libertate pe considerentul cã suma pretinsã, 6 milioane de lei, este prea micã. Potrivit anchetatorilor Colceriu a pretins de la un om de afaceri suma de 6 milioane de lei pentru a-i facilita acestuia câştigarea unei licitaţii. Primarul a negat acuzaţiile şi a declarat cã este o înscenare pusã la cale pentru cã nu a acceptat sã treacã la liberali. Ipoteza este susţinutã şi de Ovidiu Natea, preşedintele PSD Mureş.
Ideea unui referendum la Apold dateazã din luna octombrie a anului trecut, dar semnãturile adunate nu au fost validate, astfel încât aceastã posibilitate de a înlãtura un primar PSD, pe Nicolae Colceriu, a cãzut. Primarul este convins cã în spatele acestor manevre se aflã Emil Todoran, fostul primar. Acesta a iniţiat anul trecut o acţiune de strângere de semnãturi împotriva lui Colceriu, dar demersul a eşuat pentru cã nu au fost strânse suficiente semnãturi în satul Daia. Primarul Nicolae Colceriu a declarat la acea vreme cã nu ştie nimic despre aceastã acţiune, dar cã este încrezãtor în dragostea pe care i-o poartã localnicii. "Oamenii mã iubesc şi nici nu vor sã audã de aşa ceva. Mai ales de când am fãcut cãminele de bãtrâni şi de copii. Sã veniţi sã vedeţi iluminatul public, podeţele şi drumurile pe care le-am fãcut. Acum trag apã de la 30 de kilometri. Probabil e o altã manevrã de-a fostului primar", a declarat Colceriu în luna octombrie. Între timp vocile celor care sunt nemulţumiţi de activitatea primarului s-au înmulţit.
Trei lideri locali ai PNG, Partida Romilor şi Centrul Creştin al Romilor îl acuzã pe Colceriu cã manifestã un dezinteres cras fãţã de comunitatea care l-a ales.
Şi actuala tentativã de organizare a unui referendum pentru alegerea altui primar a cãzut dupã ce s-a constatat cã 200 de semnãturi erau false. (C.M., C.A.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE