Home / Monden / Cum scăpăm de aripioare şi de o relaţie care ne sufocă

Cum scăpăm de aripioare şi de o relaţie care ne sufocă

Distribuie

2917_cum.gifMulte dintre noi nu ne-am abţinut, în ultima perioadă, să gustăm din toate delicatesele din bucătărie. Pentru a nu ne simţi vinovate, la fiecare înghiţitură spuneam cu voce tare, pentru a fi mai convingătoare, "după sărbători fac cură". Multe dintre noi, implicate într-o relaţie care nu merge, am amânat deznodământul până după sărbători pentru a nu rămâne singure. Am făcut cu bună ştiinţă abstracţie de vorba potrivit căreia "este mai bine să fii singură de una singură decât singură în doi", deoarece ne dispera gândul că nu vom avea de Crăciun sau Revelion un purtător de hormoni masculini în preajmă.
Acum, au trecut sărbătorile, deci este timpul să scăpăm de inconveniente.
Pentru a ne asigura succesul unei viitoare relaţii este absolut necesar să începem cu aripioarele. În primul rând se trece la un regim alimentar adecvat, de preferinţă legume, fructe, cereale şi foarte multe lichide. În fiecare dimineaţă acordaţi doar 15 minute unui exerciţiu extrem de simplu. Pe un fond muzical ritmat, după ce v-aţi făcut încălzirea, întindeţi-vă pe o saltea, pe o parte, cu glezna orientată înspre tavan, iar bazinul orientat puţin către saltea. Ridicaţi piciorul din şold, câte 10 pentru fiecare parte. După asta, dacă mai aveţi timp şi chef, alergaţi de câteva ori în jurul blocului sau urcaţi şi coborâţi de 5 ori 10 etaje.
După cel mult două săptămâni veţi scăpa de inesteticele aripioare. Cum între timp presupun că aţi reuşit să-i faceţi vânt şi fostului iubit, este momentul să demaraţi o nouă etapă de cucerire. Dacă nu aţi reuşit să scăpaţi de el, iată câteva metode simple, chiar mai simple decât înlăturarea aripioarelor, care au succes garantat. Există şi modalitatea directă de a-i spune că nu-l mai iubeşti, dar de ce să ratezi ocazia de a te şi distra puţin?
l Sună-l din 5 în 5 minute şi spune-i doar că "vroiam să te aud puiuţ". Garantat, până seara va face câteva crize de nervi, deoarece bărbaţilor nu le place să fie sunaţi des.
l Interogatoriu-bărbaţilor nu le place să fie întrebaţi unde au fost aşa că bombardează-l cu întrebarea "unde ai fost, cu cine, ce ai făcut"? Caută-i în telefon, în buzunare în agendă, dar nu pe ascuns.
l Vorbeşte-i despre calorii şi absorbante. De cum intră în casă sau chiar şi la telefon spune-i exact câte calorii ai înghiţit, plânge-te că ai semne de menstruaţie, vorbeşte-i despre tipurile de absorbante. Dacă rezistă, poţi trece şi la a-i spune despre aceleaşi probleme ale prietenelor tale.
l Comparaţii cu foştii. Ştiţi cât de mult le place bărbaţilor să audă de foşti. Aşa că povesteşte-i detalii picante despre trecutul tău amoros, compară-l cu foştii. Ar fi păcat să-l privezi de conversaţii de genul:"Vai, cât de pasional era Robert, mă înfior şi acum când îmi aduc aminte".
l Vizite neaşteptate. Du-te la birou peste el şi încearcă să-l faci să pară penibil în faţa colegilor. Alintă-l cu cuvinte ca "tăuraş, "ieduţ","iepuraş". Poţi culmina dându-i un pachet cu mâncare şi spunându-i: "haide, papă mâncărica să-ţi crească mare burtica". Dar ai grijă să fie cel puţin un coleg de faţă.
Dacă rezistă la toate astea chiar nu înţeleg de ce vrei să te desparţi de el, dar poţi plusa cu câteva încercări. Dacă pe tine te mai ţin nervii. Fă pe mămica, cicăleşte-l toată ziua, plângi din senin şi umblă prin casă cât mai neîngrijită. Cu siguranţă îşi va lua tălpăşiţa, dar ai grijă cum îţi refaci reputaţia, deoarece va povesti cu siguranţă tuturor cât de mult l-ai dezamăgit şi cât s-a înşelat în privinţa ta. Succes!
Cora MUNTEAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sighișoara medievală: de vorbă cu vizitatorii

DistribuieSighișoara Medievală din acest an a avut parte de mii de vizitatori care i-au călcat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.