RCA pe Internet Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

RCA pe Internet

2915_rca.gifÎncepând din decembrie 2005, asigurarea de răspundere civilă auto poate fi contractată pe portalul www.portaldeasigurari.ro şi plătită online, cu cardul, în condiţii de maximă siguranţă. Portalul este operat de compania de brokeraj în domeniul asigurărilor ROMASIG. Operaţiunile de plată cu cardul sunt procesate şi supravegheate împotriva tentativelor de fraudă de către compania românească GECAD ePayment.
"Suntem încântaţi că am reuşit într-un timp foarte scurt să punem la dispoziţia posesorilor români de autovehicule o nouă şi comodă modalitate de încheiere şi achitare a contractului pentru asigurare RCA. Estimăm că, în următoarea lună, cel puţin 2.000 de utilizatori vor alege să îşi încheie asigurarea prin intermediul acestui portal", a declarat Cristian Badea, CEO la GECAD ePayment.
Pentru plata online a asigurării RCA pe www.portaldeasigurari.ro trebuie parcurşi doar câţiva paşi. Daţi click pe prima pagină, pe calculatorul RCA online, completaţi câmpurile solicitate şi apăsaţi butonul "Calculează". O nouă pagină vă va afişa opţiunile de asigurare pe care le aveţi de la diverse companii din domeniu. Completaţi datele ce trebuie trecute pe poliţa de asigurare, iar apoi plătiţi online. "Am dorit să oferim clienţilor noştri o modalitate rapidă şi eficientă pentru încheierea unei asigurări RCA. Mai mult, consider că piaţa asigurărilor din România este capabilă să adopte soluţii inteligente pentru confortul asiguraţilor. Succes prin atitudine este emblema noastră de acţiune prin care Romasig împreună cu GECAD ePayment a implementat soluţia de plăţi online în domeniul asigurărilor", a precizat Mihai Mehedinţu, Preşedinte Grupul ROMASIG. ePayment a fost lansat pe piaţa autohtonă pe 15 iulie 2004, iar de atunci la sistemul ePayment au aderat peste 250 de comercianţi web. Lunar, pe site-urile acestora se efectuează peste 4.500 de tranzacţii. În prezent ePayment procesează comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplăţi (SMS şi DTMF) şi BRD-Mobilis, fiind singura soluţie completă pentru e-commerce de pe piaţa românească.

Ionuţ OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE