ASA…Ungheni? Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

ASA…Ungheni?

2933_capp.gifDe câteva zile circulă prin judeţ zvonul că ASA şi Unirea Ungheni vor forma o singură echipă * Cele două grupări ar reuşi astfel să iasă dintr-o situaţie financiară extrem de dificilă * În această variantă, noua echipă va evolua la Ungheni * Se pare că o decizie va fi luată astăzi

Se spune că noaptea este un sfetnic bun pentru cei care trebuie să ia o decizie. Cam aşa stau lucrurile şi cu echipele de fotbal, în cazul cărora conducătorii au la dispoziţie vacanţele pentru a pune la punct o serie de lucruri. Actuala vacanţă de iarnă a dat multe bătăi de cap mai multor şefi de cluburi din judeţ. E vorba de ASA Maris Târgu Mureş, Unirea Ungheni şi Chimica Târnăveni, formaţii care trec printr-o perioadă grea. Zvonurile care au circulat prin judeţ la început de an spuneau că cele trei grupări se află în pericolul de a nu-şi mai putea continua activitatea, deoarece au probeleme financiare. Despre problemele Chimicii am mai amintit pe parcursului turului, iar Unirea Ungheni şi Maris s-au descurcat şi ele foarte greu în tur. Cei de la Unirea au atât probleme legate de efectivul echipei, cât şi greutăţi financiare. De cealaltă parte, conducerea ASA nu ştie în ce măsură va avea acces în retur la Baza sportivă de la Complexul Weekend, un obiectiv administrat acum de unitatea militară de lângă Podul Mureş. Fără acces la această bază, târgumureşenii nu vor putea rezolva problema terenurilor de antrenament şi de joc.
Pentru a ieşi onorabil din această situaţie delicată, conducătorii formaţiilor ASA Maris şi Unirea Ungheni au luat în calcul varianta unui drum comun în retur. Echipa alcătuită din componenţii celor două grupări ar urma să evolueze la Ungheni şi să beneficieze de un sprijin financiar venit din partea ambelor conduceri. Pe de o parte ar fi vorba de Primăria Ungheni şi firmele care au sprijinit în ultima vreme formaţia Unirea, iar de partea cealaltă sponsorii mai mici pe care au reuşit să îi mobilizeze şi până acum cei de la ASA Maris.
În cazul în care vor bate palma, conducătorii celor două echipe iau în calcul şi ideea de a lupta pentru primul loc al seriei, o serie în care nu există o favorită clară la promovare. În cazul în care această echipă ar reuşi să promoveze în B, cele două grupări ar păstra şi un loc în eşalonul III.
Deocamdată, însă, acestea sunt doar nişte intenţii. Probabil, după discuţiile de astăzi, vom şti mai multe, iar până la începerea returului mai sunt trei luni bune. Vom reveni. (D.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE