Ochii de dupã sticlã Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Ochii de dupã sticlã

2981_ochiDupa.gifSunt mai mult decât un accesoriu şi mai puţin decât o obligaţie. Nici o afecţiune ocularã nu trebuie luatã în derâdere, dar nici ignoratã. Aşa cã, dacã vederea te trãdeazã alegi ochelarii sau lentilele de contact. Lãsând la o parte plusurile şi minusurile, ochelarii de vedere sunt într-adevãr un element definitoriu în aspectul exterior al unei persoane.
Mulţi dintre noi cunoaştem prea bine expresia favoritã a colegilor din şcoalã, "Ce faci, ochelaristule?", dar transformarea ochelarilor dintr-o povarã într-un accesoriu este la îndemâna oricui. Existã rame ieftine şi scumpe, colorate sau simple, discrete sau masive. Trecând peste utilitatea lor practicã, ochelarii pot conferi un aer aparte purtãtorului.
Unul dintre exemple este cel al Feliciei Pop, care şi-a ales ochelarii în concordanţã cu îmbrãcãmintea şi forma feţei. Discreţi şi clasici, ochelarii şefului de la Finanţe dau o notã de eleganţã. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre Ladislau Boloni, o persoanã elegantã prin definiţie. Dacã sportivul Boloni ar fi putut fi incomodat de ochelari, antrenorului Boloni, care impresioneazã prin clasã, rãbdare şi inteligenţã, ochelarii îi sunt un accesoriu important.
La capitolul exagerãri v-o prezentãm pe Nagy Edita, directorul Casei Corpului Didactic Mureş, care este cunoscutã pentru modul de a asorta fiecare detaliu din îmbrãcãmintea ei. Noi am surprins-o într-o zi frumoasã de varã, cu trei perechi de ochelari, dintre acre una de soare. Pentru unii este exagerare, pentru alţii este detaliu.
La Consiliul Judeţean ochelarii par stema instituţiei. Preşedintele CJ, Lokodi Edita, vicepreşedinţii Frãtean şi Groza, chiar şi secretarele şi consilierele poartã ochelari. Noi ne punem speranţa cã atâţia oameni care vãd bine nu vor avea scãpãri şi vor lua în considerare fiecare detaliu.
Dintre cei care fac pereche bunã cu ochelarii de vedere îi amintim pe consilierul local din Reghin, Nicolae Bâzgan, şi pe primarul Sighişoarei, Dorin Dãneşan. O ramã clasicã, fãrã a fi exageratã, care se integreazã perfect în structura celui care îi poartã.
În ceea ce îl priveşte pe Marin Sandu avem dubii clare. Nu pentru cã ochelarii sãi par sã fi trecut printr-o adevãratã revoluţie, dar ne întrebãm cu cine a purtat Sandu revoluţia. În nici un caz cu corupţia.
Sã nu uitãm nici moda strãzii. De fapt, cei de pe stradã sunt cei care pot judeca cel mai bine cã ochelarii de vedere nu sunt un moft, ci o necesitate, care poate fi adaptatã pentru orice personalitate. Conteazã doar sã ai voinţã şi sã asculţi sfatul medicului. Iar dacã ai posibilitatea sã achiziţionezi rame de calitate şi lentile performante, detaliul devine floare la ureche.

Laura IONESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE