Oficiul Prefectural, posibil element de presiune politică Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Oficiul Prefectural, posibil element de presiune politică

2989_off.gif
Senatorul PSD de Mureş, Cristian Georgescu (foto), s-a aflat joi la Sighişoara pentru o întâlnire cu Biroul organizaţiei şi primarii PSD din zonă. Georgescu a declarat că unul dintre obiectivele sale în acest an este să fie cât mai activ în teritoriu: "Este foarte important ca cetăţenii să mi se poată adresa direct, chiar dacă nu sunt în fiecare zi prezent aici", a subliniat acesta, precizând că cel mult la o lună şi jumătate va veni la Sighişoara să acorde audienţe. Senatorul spune că o problemă mare cu care primarii PSD din zonă se confruntă este cea legată de bugetele insuficiente.
În acelaşi timp, Georgescu a anunţat că PSD va aborda o serie de subiecte sensibile în viitor. Unul dintre ele este că fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Eugeniu Ţurlea, "care a fost demis de Guvernul Năstase pe motiv de incompetenţă şi de proastă gestiune dovedite la acea dată, este astăzi consilierul ministrului Eugen Nicolăescu, pentru simplul motiv că dânsul este conducătorul lucrării de doctorat a domnului ministru".
Pe de altă parte, Georgescu a declarat că Oficiul Prefectural din Sighişoara a fost una dintre ideile PSD când social-democraţii se aflau la guvernare, dar că această idee a fost amânată deoarece nu oferă cu adevărat un ajutor administrativ. Senatorul crede că Oficiul Prefectural era necesar doar dacă se doreşte transformarea sa într-un instrument de presiune politică asupra zonei Sighişoara, amintind de episoadele Vânători şi Apold, ambele în contextul organizării de referendumuri pentru schimbarea primarilor PSD din localităţile respective.
Cât priveşte organizaţia PSD Sighişoara, Georgescu crede că aceasta este o organizaţie viabilă, dar care are nevoie mare de oameni tineri, mai ales că PSD vrea alegeri anticipate.

Florentina CĂLUGĂR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE