Home / Uncategorized / Telefonul fix la plimbare

Telefonul fix la plimbare

Distribuie

Zapp a anunţat lansarea serviciului Zapp FixTel. Acesta este un serviciu care poate înlocui soluţiile de telefonie fixă, permiţând accesul la comunicaţii de voce şi date. Serviciul este oferit prin intermediul telefonului Z1110, primul telefon fix wireless din oferta Zapp.
Serviciul Zapp FixTel este disponibil pe bază de abonament lunar în valoare de 5 USD (fără TVA) şi include 100 de minute de convorbiri în reţea. În plus, Zapp FixTel oferă acces la tarife mici: 0,03 USD/minut pentru apelurile în reţea, 0,04 USD/minut pentru apelurile către RomTelecom şi 0,15 USD/minut pentru apelurile către alte reţele. Fiecare abonat al serviciului poate opta de asemenea pentru maxim 7 numere favorite din reţeaua Zapp, convorbirile cu numerele alese fiind tarifate cu 0,02 USD/minut. în fiecare lună, numărul minutelor de convorbiri în reţea poate fi majorat prin intermediul minutelor bonus acordate pentru apelurile primite din afara reţelei. Astfel, pentru fiecare minut de apel primit din afara reţelei, abonatul beneficiază gratuit de un minut de apel în reţeaua Zapp. Telefonul Z1110 are încorporat şi un modem de mare viteză (153,6 kbps) şi poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la Internet, navigare şi transfer de date. Abonaţii Zapp FixTel care au şi un telefon mobil Zapp pot primi o singură factură pentru toate serviciile. în plus, în funcţie de vechimea pe care o acumulează în reţea, abonaţii beneficiază de bonusuri de fidelitate. Serviciul este funcţional imediat după semnarea contractului de abonament şi nu presupune costuri de instalare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Curăţenia de Primăvară – Primăria Reghin

DistribuieCOMUNICAT Municipiului Reghin, organizează în perioada 14 martie – 21 aprilie 2016, acţiunea de salubrizare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.