Dancu a ratat ouăle, dar a nimerit la cap Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

Dancu a ratat ouăle, dar a nimerit la cap

2992_Dancu.gifPrimarul din Luduş, Ovidiu Dancu, a împuşcat un coleg în gât în timpul unei partide de vânătoare, care a avut loc la Sărăţeni, lângă Sovata. Dancu a participat împreună cu alţi 30 de vânători la o partidă de vânătoare. Acesta are permis de vânătoare de 8 ani şi spune că niciodată nu a mai fost implicat într-un astfel de incident.

Vânătorii erau aliniaţi pe standuri şi se pregăteau să deschidă focul, când un mistreţ a trecut printre două standuri. Ovidiu Dancu a observat animalul şi a îndreptat arma în direcţia lui, apăsând pe trăgaci, dar un glonţ nu au lovit ţinta, ci pe colegul de vânătoare, direct în gât.
Dancu spune că nu-şi poate explica incidentul decât prin faptul că glonţul a ricoşat după ce a lovit o piatră sau un copac. El a mai spus că victima nu a sângerat abundent şi a fost conştient tot timpul, până când a ajuns la spital. Din cauză că locul era greu accesibil, rănitul a fost transportat cu un jeep până la întâlnirea cu echipajul SMURD.
Victima a fost transportată de urgenţă la SMURD Târgu Mureş fiind diagnosticată cu plagă împuşcată în regiunea anterioară a gâtului.
Ovidiu Dancu a spus că regretă enorm incidentul şi speră ca rănitul să îşi revină.
Sâmbătă în jurul orelor 17.00, Poliţia din Sovata a trimis la faţa locului o echipă operativă, care a constatat faptul că partida de vânătoare a fost, din punct de vedere al autorizaţiilor, legală. Primarul oraşului Luduş, posesor al permisului de port armă eliberat de I.P.J. Mureş şi a unei arme marca IJ, calibru 12 mm, a îndreptat arma spre un mistreţ, trăgând două focuri prin spatele liniei standurilor, în urma cărora a fost rănit vecinul de stand, din partea dreaptă. Din verificările efectuate a rezultat că în cadrul goanei în care s-a produs accidentul s-au tras doar cele două focuri, tuburile rezultate fiind găsite de unul din gonaşi în standul vânătorului trăgător. Arma victimei şi cele două cartuşe nefolosite, precum şi arma implicată în accident, cu tuburile cartuşelor, au fost ridicate în vederea expertizării criminalistice. Cercetările se continuă, iar în funcţie de rezultat şi diagnostic se va face încadrarea juridică a accidentului. Până la încheierea ediţiei, nu am reuşit să aflăm care este starea victimei. Vom reveni cu amănunte. (S.S.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE