Home / Sport / Echipa feminină a BC Mureş rămâne cu o singură victorie

Echipa feminină a BC Mureş rămâne cu o singură victorie

Nici o victorie pentru formaţia feminină a BC Mureş Târgu Mureş în cel de-al doilea turneu al campionatului Diviziei B. Grupa de fete a echipei organizează selecţie pentru completarea lotului de copii născuţi în 95/96.
Campionatul divizionar B de baschet feminin se dispută în sistem turneu, formaţiile fiind grupate în serii de câte patru, după criteriul geografic. Formaţia târgumureşeană le are ca partenere de joc pe echipele din Cluj, Oradea şi Salonta.
După primul turneu organizat la sfârşitul anului trecut la Târgu Mureş tânărul antrenor al formaţiei feminine nou-înfiinţate, Szabó Tibor, susţinea că cel mai important lucru pentru el şi pentru fete este clădirea unei echipe, având în vedere că majoritatea componentelor lotului au revenit după o pauză mai scurtă sau mai lungă în evoluţii. Apariţia legăturilor de joc însă presupune timp, iar "rezultatele nu vor apărea peste noapte", ne-a avertizat tehnicianul mureşean care era totuşi fericit pentru prima victorie obţinută în chiar prima partidă împotriva adversarelor de la Salonta.
Următoarele cinci partide au reprezentat însă tot atâtea înfrângeri, ceea ce ne-a arătat că antrenorul a avut dreptate, şi că mai este mult până departe. Atât ultimele două întâlniri de la Târgu Mureş, cât şi cele trei de la turneul al doilea, organizat în perioada 14-15 ianuarie, în sala de sport a Liceului “Traian Vuia” din Oradea, au adus succese echipelor adverse.
Rezultatele din turneul al II-lea: Metalul Salonta – CS MC Sport Cluj 47:53, CSU CN Oradea – BC Mureş Târgu Mureş 45:28; CS MC Sport Cluj – BC Mureş Târgu Mureş 65:33, CSU CN Oradea – Metalul Salonta 52:65; Metalul Salonta – BC Mureş Târgu Mureş 48:38, CSU CN Oradea – CS MC Sport Cluj 31:69.
l BC Mureş Târgu Mureş organizează selecţie pentru grupele de fete născute în anii 1995-1996. Cei interesaţi sunt aşteptaţi în fiecare zi de luni (la ora 14) şi vineri (la ora 15) în sala de sport a Şcolii generale nr. 18, începând din data de 23 ianuarie. (D.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FRDS are în plan organizarea Campionatelor Naționale la finalul anului 2020

Federația Română de Dans Sportiv a luat act de aprobarea de către Ministerul Tineretului și …