Patru pentru ''Memorialul antrenorilor'' Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Patru pentru ''Memorialul antrenorilor''

Activ Ploieşti, Mureşul Târgu Mureş, Teramo San Nicolo (Italia) şi Jazsebereny (Ungaria) sunt cele patru echipe care vor juca la "Memorialul antrenorilor" competiţie ce se va desfăşura timp de trei zile în Sala Polivalentă din Târgu Mureş.

În cadrul programului de pregătire pentru a doua parte a campionatului, divizionara A de handbal feminin Mureşul va participa peste câteva zile la un turneu amical, care se va desfăşura în Sala Polivalentă din Târgu Mureş. În competiţie sunt înscrise patru echipe, dintre care două din străinătate. "Stranierii" sunt Teramo San Nicolo, echipă la care a evoluat timp de mai mulţi ani Mia Rădoi, actuala antrenoare a formaţiei târgumureşene şi HC Jazsbereny, formaţie din campionatul Ungariei.
Competiţa se va desfăşura sub numele de "Memorialul antrenorilor Eugen Bartha şi Valentin Pop" şi se va derula în perioada 25-27 ianuarie.
În prima zi, pe 25 ianuarie, vor avea loc două dintre partide. De la ora 14,30 se vor întâlni Activ Ploieşti şi Teramo San Micolo, iar de la 18,30 Mureşul Târgu Mureş va înfrunta formaţia HC Jaszbereny. A doua zi, pe 26, se vor disputa partidele: Activ Ploieşti – HC Jazsbereny (ora 17) şi Mureşul Târgu Mureş – Teramo San Nicolo (ora 18,30). Pe 27 se vor juca meciurile: Teramo San Nicolo – HC Jazsbereny (ora 17) şi Mureşul Târgu Mureş – Activ Ploieşti.
Aceasta din urmă va fi, probabil, şi finala turneului, deoarece calculele hârtiei le indică pe cele două formaţii drept favorite la câştigarea memorialului
Rad Teodor, preşedintele clubului Mureşul Târgu Mureş, a spus că turneul reprezintă o bună ocazie de verificare a nivelului de pregătire a echipei înaintea începerii returului. Formaţia târgumureşenă se află pe locul II în clasamentul Diviziei A şi are şanse să promoveze la finalul actualei ediţii de campiont în primul eşalon. Preşedintele grupării a întărit în această iarnă lotul cu încă două jucătoare şi consideră că poate ataca promovarea.
Campionatul va începe în 11 februarie, când Mureşul va juca acasă împotriva echipei Oltchim II Râmnicu Vâlcea, dar înainte de debutul în retur, mureşencele vor avea un meci de Cupa României, pe 1 februarie, acasă, cu Rulmentul Braşov. (F.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE