Home / Monden / Vedetă pe teren şi pe scenă

Vedetă pe teren şi pe scenă

Distribuie

3048_vvedeta.gif
Un tânăr fotbalist din Târgu Mureş cochetează cu celebritatea, deşi este încă junior. Mihai Viorel Şuteu a fost promovat recent la echipa de seniori de la ASA Târgu Mureş, însă adolescentul este deja vededă de ceva vreme. Imaginea lui apare pe mai multe postere din oraş, iar o maşină pe care sunt imprimate fotografii cu Mihai circulă prin ţară. Fotbalistul este model cu acte în regulă, iar importante prezentări de modă au devenit deja rutină în viaţa mureşeanului.

Pentru Mihai, frumuseţea vieţii are două chipuri. Unul este cel al fotbalului de performanţă, iar cealălalt înseamnă prezentare de modă. Povestea a început în urmă cu 4 ani, când adolescentul din Târgu Mureş a fost legitimat la una dintre echipele de juniori de la ASA. La puţin timp după aceea, el a început să cocheteze şi cu prezentările de modă. Magazinul cu articole vestimentare pe care îl are bunicul lui, Gheorghe Stoica, a fost punctul de plecare. Fizicul plăcut al jucătorului şi prezenţa secenică au reprezentat atuurile care au făcut din Mihai un veritabil model. În ultimul an, tânărul a avut zeci de apariţii pe scenă, iar din palmaresul lui în materie de modeling nu lipsesc nici prezentări în spectacole organizate de Cătălin Botezatu. Chiar acum câteva zile, Mihai Şuteu a primit un atestat de la Şcoala de modeling Unicorn, care dovedeşte că el a absolvit acestă şcoală cu rezultate foarte bune, şi a fost anunţat că în luna martie va participa la un mare spectacol organizat la Târgu Mureş de Botezatu.
Lumina reflectoarelor nu l-au îndepărtat însă pe Mihai de prima lui dragoste, fotbalul. Portar de bază în echipa de juniori I de la ASA Târgu Mureş, fotbalistul de 16 ani a fost promovat recent în formaţia de seniori.
Mircea Ronea, antrenorul care i-a promovat în fotbal pe portarii Vodă, Biro II şi Rotaru, confirmă valoarea jucătorului: "Mihai Şuteu este un portar cu calităţi excepţionale. Dacă va lucra cu el un antrenor bun şi se va pregăti cu seriozitate, poate să ajungă foarte sus."
Gheorghe Stoica a spus că de soarta lui Mihai s-au interesat şi formaţii din Italia şi Germania, dar că nu a avut nici o discuţie clară cu reprezentanţi ai acestor grupări.
Mihai are de gând să-şi facă o carieră în modeling, dar nu cu orice preţ. Dacă va fi să aleagă între cele două pasiuni, fotbalul va fi, categoric prima opţiune.

De ceva vreme, privirile multor mureşeni sunt atrase de o maşină aparte care circulă prin oraş. Nu atât autoturismul, un Ford Conect, este punctul de atracţie, cât imaginea de pe maşină. Dintr-o fotografie mare, imprimată pe autovehicul, un adolescent frumos şi elegant îi priveşte pe trecători. Mulţi dintre mureşeni îl cunosc deja pe cel care apare în imagine. E vorba despre Mihai Viorel Şuteu, fotbalist la ASA şi model. Chipul lui poate fi văzut şi pe mai multe panouri publicitare din oraş.

"Mă simt bine pe scenă, dar parcă tot nu e atât de frumos ca în teren, mai ales când câştigi. Am să încerc să merg în paralel cu ambele pasiuni, atâta cât se poate"
Mihai Şuteu

"Eu cred că Mihai are calităţi care îl pot propulsa spre o echipă mare. A dovedit acest lucru în nenumărate rânduri, numai că în fotbal trebuie să fii în locul potrivit la momentul potrivit. Sperăm să primească o ofertă bună de la echipă care îl poate ajuta să-şi pună în valoare calităţile"
Gheorghe Stoica

Florin MARCEL


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sighișoara medievală: de vorbă cu vizitatorii

DistribuieSighișoara Medievală din acest an a avut parte de mii de vizitatori care i-au călcat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.