Arta de a oferi respect pentru clienţi Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Arta de a oferi respect pentru clienţi

3075_arta.gif
În sfârşit, există şi în Târgu Mureş un local cu adevărat select. Inaugurarea Gallery Caffe a strâns multă lume din high-life-ul societăţii şi toţi au decretat că este ceva deosebit. Începând de la aspectul localului până la preparate totul este făcut la standarde excepţionale. Dacă există o anumită percepţie, nu tocmai bună, despre localurile amenajate în pivniţele de prin centrul oraşului, noua cafenea, deschisă în asemenea locaţie, uimeşte prin rafinament şi bun gust. Ospătari stilaţi, culori calde şi atmosferă de "belle epoque", modern şi tradiţional, o combinaţie armonioasă care te determină să zăboveşti cât mai mult în faţa unei cafele sau băuturi. Toate rafinate.
Cu toate că au experienţă în comerţ şi alimentaţie publică, soţii Fărcaş, părinţii spirituali care au asigurat finanţarea proiectului, au avut emoţii. Ceea ce nu se poate spune despre Fărcaş Jr, care după ce a călătorit la Viena, Budapesta şi SUA a găsit modelul perfect de local, pe care l-a adaptat unui oraş de provincie. Ştiind cât de mult contează informaţia, dorind să atragă şi clienţii foarte ocupaţi, Fărcaş Jr. a avut grijă ca localul să fie dotat cu internet wireless, care poate fi folosit gratuit de clienţi. Poate că singurul inconvenient, care se poate remedia, este lipsa de acoperire pentru telefonia mobilă.
La cocktailul inaugural a fost un adevărat festin, invitaţii au fost uimiţi de măiestria maeştrilor în arta culinară, a preparării băuturilor, dar în special de ospitalitatea gazdelor.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE