Cred cã este important sã vrei sã câştigi tot timpul Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Cred cã este important sã vrei sã câştigi tot timpul

3089_cannon.gifPivot; vârsta: 23 de ani; înãlţimea: 206 cm. Acestea sunt principalele caracteristici ale unuia dintre cei trei baschetbalişti americani, GERRALD CANNON, sosiţi sãptãmâna trecutã la Târgu Mureş, unde vor evolua în formaţia masculinã de Divizia A BC Mureş. Cannon a aterizat la Bucureşti, venind de la Atlanta. Este jucãtorul-tip pentru postul de pivot, având înãlţimea necesarã cerinţelor jocului. Se mişcã uşor sub panou, tehnica lui în "manevrarea" mingii este surprinzãtor de bunã. Deşi nu este tipul care sã dea totul pentru un slam dunk spectaculos, în timpul meciurilor împotriva Sibiului de la sfârşitul sãptãmânii trecute, ne-a uimit de mai multe ori cu soluţiile alese în situaţii de unu la unu. El a avut amabilitatea sã ne acorde un interviu dupã partida de sâmbãtã.

*8 Rep.: Bine ai venit la Târgu Mureş! Cu ce impresii?
Gerrald Cannon.: Am venit din statul Georgia, am ajuns aici cu trei zile în urmã. Deocamdatã încerc sã-mi fac o pãrere despre locurile de aici, despre oraş, oameni, despre vreme… Din ce am vãzut pânã acum pot spune cã îmi place.
* Rep.: Ai reuşit sã dormi?
G.C.: Îmi este greu, din cauza diferenţei de fus orar, dar încerc sã mã obişnuiesc. Sunt şapte ore diferenţã, deci mi se întâmplã sã dorm în timpul zilei şi sã fiu treaz noaptea. Cred cã acest lucru a putut fi observat astãzi (n.r. sâmbãtã) în jocul meu, dar pânã la începerea returului campionatului sper ca totul sã fie OK.
* Rep.: Unde ai evoluat înainte sã vii la Târgu Mureş?
G.C.: Am jucat în echipa universitãţii unde am studiat, apoi m-am transferat la o echipã din Japonia. A fost un an nebun.
* Rep.: Eşti un adevãrat globe-trotter.
G.C.: În cel mai adevãrat sens al cuvântului. (Râde.) Trebuie sã-ţi spun cã îmi place foarte mult România. Este cel mai bun loc în care am fost pânã acum.
* Rep.: Ce ai auzit despre ţarã?
G.C.: Cã este foarte frig aici, ceea ce am observat şi eu, de cum am ajuns. Pe lângã asta, oameni prietenoşi şi… frig (râde).
* Rep.: Cum îţi place noua ta echipã, BC Mureş?
G.C.: Încã nu am reuşit sã-mi formez o pãrere, deocamdatã încercãm sã ne cunoaştem, ne studiem jocul unul altuia, dar din câte am vãzut toţi sunt bãieţi buni.
* Rep.: Ştii cã ocupã ultima poziţie a clasamentului?
G.C.: Da, ştiu, dar cred cã vom putea schimba situaţia aceasta. I-am vãzut cã joacã tare, sunt pregãtiţi sã dea tot ce au mai bun în ei, ceea ce este un lucru bun. Cred cã este important acest lucru, sã vrei sã câştigi tot timpul. Aşa sunt eu, şi aşa cred cã sunt toţi coechipierii mei.
* Rep.: Am înţeles cã dupã echipa universitãţii şi stagiul din Japonia Târgu Mureş este primul punct de oprire pentru tine. Va urma cândva o echipã din NBA?
G.C: Mi-ar plãcea foarte mult sã joc în NBA. Dar ştii cum este: toate la timpul lor.

A consemnat D.T.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE