Echipele mureşene şi-au pãstrat locurile în clasament Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 18 Vizualizări

Echipele mureşene şi-au pãstrat locurile în clasament

Cu toate cã nu au evoluat în prima etapã a returului, formaţiile târgumureşene şi-au pãstrat locurile în clasamentul campionatelor în care sunt angrenate. Echipa femininã Romgaz Electromureş a avut zi liberã la sfârşitul sãptãmânii trecute, în timp ce gruparea Koracell Electromureş, angrenatã în Campionatul Naţional masculin, nu s-a prezentat la jocul de la Galaţi, mai ales din cauza greutãţilor financiare.

Sâmbãtã s-a dat startul returului ediţiei 2005/2006 a Campionatului Naţional de popice rezervat echipelor de seniori feminine şi masculine. Cele douã formaţii târgumureşene, adicã Romgaz Electromureş la fete şi Koracell Electromureş la bãieţi, nu au jucat.
Conform calendarului competiţional, formaţia femininã, Romgaz Electromureş a stat datoritã faptului cã în campionat participã un numãr impar de echipe, deci în fiecare etapã una dintre ele trebuie sã stea. S-a nimerit ca în runda inauguralã sã stea tocmai liderul campionatului, Romgaz Electromureş. În ciuda acestui handicap echipa noastrã şi-a pãstrat locul întâi în clasamentul formaţiilor feminine. Contracandidata acesteia, Rapid Voinţa Bucureşti, chiar dacã a câştigat întâlnirea cu Somvetra Gherla, a rãmas pe locul secund, datoritã diferenţei la adevãr faţã de Romgaz Electromureş.
La Târgu Mureş, în etapa de debut a returului s-a disputat partida dintre echipele Gaz Metan Mediaş (în care evolueazã o serie de jucãtoare legitimate de la Romgaz Electromureş) şi Conpet Petrolul Ploieşti, o formaţie bine cotatã în campionatul ţãrii, pe care medieşencele au câştigat-o cu scorul de 6-2 (4-2 la scorul individual şi 2-0 pe echipe): 3.057-2.962 p.d. În acest meci s-au evidenţiat Monica Dan şi junioara Miklós Katalin, foste jucãtoare la Romgaz Electromureş.
La masculin, echipa Koracell Electromureş nu s-a deplasat la Galaţi datoritã greutãţilor financiare. Pe arena Electromureş s-a disputat în schimb jocul dintre Foresta H.L.V. Tãlmaciu şi Rulmentul Braşov (gruparea din Tãlmaciu a închiriat arena Electromureş pentru partidele de acasã a forestierilor). Au câştigat braşovenii cu rezultatul de 6-2 (4-2 la scorul individual şi 2-0 pe echipe): 3.177-3.071 p.d. În acest fel Koracell Electromureş a rãmas pe poziţia a 7-a, iar Foresta se claseazã în continuare pe locul al 8-lea. (D.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE