Yankeii de la BC Mureş Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Yankeii de la BC Mureş

3090_yankeii.gifConducerea BC Mureş i-a prezentat ieri pe cei trei jucãtori americani de culoare veniţi sã întãreascã echipa în returul Divizie A. Coordonatorul de joc Terry Cooper, pivotul Gerald Cannon şi extrema Dwayne Burton sunt cei trei baschetbalişti veniţi de peste ocean, din NCAA, divizia imediat inferioarã NBA. Terry Cooper are 34 de ani şi 1,86 m înãlţime, Gerald Cannon 23 de ani şi 2,06 m, iar Dwayne Burton are 26 de ani şi 1,91 m.
Dorin Lazãr, preşedintele grupãrii din Târgu Mureş a spus cã doi dintre cei care au sprijinit aducerea americanilor, prin lobby-ul fãcut la diferite firme, sunt parlamentarii UDMR Frunda Gyorgy şi Borbely Laszlo. Baschetbaliştii de culoare au afirmat cã se simt bine la Târgu Mureş în ciuda frigului care i-a întâmpinat. Cel mai nemulţumit de ger este Gerrald Cannon, care a mãrturisit cã este pentru a treia oarã în viaţã când vede zãpadã. Cooper, Burton şi Cannon sunt convinşi cã jocul echipei BC Mureş se va îmbunãtãţi considerabil odatã cu venirea lor: "Am venit aici sã muncim. Am fost bine primiţi şi nu mã îndoiesc de faptul cã sâmbãtã, la meciul cu Dinamo, va veni multã lume sã ne vadã. Trebuie sã facem un joc bun, sã rãsplãtim încrederea celor care ne-au adus aici. Este un privilegiu şi o bucurie sã jucãm pentru aceastã echipã", a declarat Terry Cooper, cel mai experimentat dintre jucãtorii americani.
Mihai Corui, antrenorul celor de le BC Mureş, a anunţat cã obiectivul principal este salvarea de la retrogradare, dar nu a ascuns intenţia de a pãtrunde în play-off, dacã se va ivi un culoar favorabil.
În momentul de faţã, mureşenii se aflã pe locul 13 în clasament. Sâmbãtã, de la ora 18,30, ei vor juca primul meci din retur, în Sala Polivalentã din Târgu Mureş, cu Dinamo. Conducãtorii formaţiei mureşene aşteaptã peste 2000 de spectatori la aceastã partidã pentru care au pregãtit un show cu lumini şi majorete, ca la marile meciuri din NBA. (D.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE