Primarii pe internet Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Primarii pe internet

3093_primari.gifSub motto-ul "Spune ce te doare", site-ul www.domnuleprimar.ro vrea sã dea o mânã de ajutor cetãţenilor în dialogul lor cu primarii localitãţilor unde trãiesc. Locuitorii din Târgu Mureş, Sighişoara, Târnãveni şi Reghin se pot adresa, prin intermediul site-ului, primarului ales pentru a-i înainta sesizãri.

Pânã acum, opt târgumureşeni au înaintat primarului Dorin Florea sesizãri cu privire la drumuri, transportul în comun şi modalitatea greoaie prin care se plãtesc amenzile. Prima sesizare a fost realizatã în 5 ianuarie 2006, dar pânã acum edilul şef nu a oferit vreun rãspuns solicitanţilor. Locatarii de pe strada Mãgurei, numerele 1,3 şi 5 ataşeazã cererii chiar şi fotografii realizate în cartier, care expun situaţia trotuarelor şi drumurilor de acces.
Şi la Sighişoara au fost depuse douã sesizãri referitoare la asfaltarea strãzilor şi drumurilor de acces. Ambele au rãmas, pânã acum, fãrã rãspuns. De altfel, nici Dorin Florea, dar nici Dorin Dãneşan nu şi-au completat cartea de vizitã disponibilã pe site.
La nivel naţional, în topul reclamaţiilor se aflã Galaţiul, urmat de municipiul Bucureşti. Nici primarul galãţean Nicolae Dumitru nu a rãspuns la vreo sesizare, cu toate cã, din 16 ianuarie reclamaţileã continuã sã fie depuse.

Corina ALBOTA

Reclamaţie cod 1471
"Am depus documentaţia la primãrie de 3 ani buni, l-am sunat pe Florin Moldovan de nenumãrate ori, prin cineva am apelat la domnul Gliga. Nimica. Poate dacã dv. sau vreun angajat de la Primãrie ar sta prin zonã s-ar rezolva ceva, când este vorba de alegeri toţi promit marea şi sarea, ca parlamentarii, dupã aceea ….., dacã tot ne spuneţi cã într-adevãr vreţi ca Tg-Mureşul sã fie un oraş frumos haideţiŞsã facem ceva"Î

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE