Conducere nouă la Cartel Alfa Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

Conducere nouă la Cartel Alfa

Marko Gyorgy, aşa cum anunţasem ieri, a fost reconfirmat miercuri după amiază în funcţia de preşedinte a filialei judeţene a Cartel Alfa. Marko nu a avut contracandidat după ce Marius Cătană, liderul sindicaliştilor din administraţia publică locală, s-a retras din cursă. Vă reamintim că fostul şef al investiţiilor din Direcţia de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului a minţit în legătură cu apartenenţa sa politică, în momentul când a declarat pe proprie răspundere că nu este membru al nici unui partid politic. Membru al PSD în acel moment, el a fost nevoit să-şi retragă candidatura.
În afară de alegerea preşedintelui, delegaţii din cele 36 de sindicate afiliate la Cartel Alfa la Adunarea generală (singura absenţă fiind liderul Raiffeisen Bank) şi-au desemnat şi cei trei vicepreşedinţi (număr suplimentat la cererea sindicaliştilor), şi anume: Nicoleta Fărcaş – liderul Sindicatului Armedica, Ştefan Budai, preşedintele Sindicatului Ape Mureş, respectiv Florin Cioloca – din partea Sindicatului din Primăria Târgu Mureş.
În funcţia de secretar a fost votată Otilia Chesa, din partea Sindicatului Independent AZO.
Marko Gyorgy ne-a declarat după alegeri că: "Ne propunem să ducem mai departe activitatea pe care am început-o acum patru ani, când era aproape inexistentă. Ştim şi suntem realişti că este loc de mai bine, dar cu sprijinul liderilor sindicali şi ai membrilor de sindicat sperăm să ne atingem obiectivele, fără a abdica de la principiile care ne-au ghidat – solidaritate sindicală, seriozitate".
Filiala judeţeană a Cartel Alfa este una dintre cele mai puternice din judeţ, numărând în prezent 10 mii de sindicalişti. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE