Spitalul negociază soft-ul Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Spitalul negociază soft-ul

Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş negociază în aceste zile contractul pentru asigurarea unui soft de calitate în toate clădirile unităţii sanitare.
Programul InfoWorld a fost folosit şi în ultimul an de către spital, dar actuala conducere consideră că o renegociere a preţului este binevenită, în condiţiile în care bugetul pentru primele trei luni din 2006 este acelaşi ca anul trecut.
Actele adiţionale pentru lunile ianuarie, februarie şi martie au fost semnat de către conducerea spitalului şi CJAS Mureş, suma alocată fiecărei luni fiind aceeaşi de anul trecut. Din luna martie urmează ca spitalul să negocieze cu CJAS Mureş valoarea contractului pentru 2006, în condiţiile în care se presupuneau că până atunci noua Lege a spitalelor să fie în vigoare.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş a primit aprobarea Ministerului Sănătăţii de a angaja 15 persoane la departamentul administrativ pentru ca programul informatic şi eliberarea chitanţelor de decont să fie posibilă într-un timp cât mai scurt. Momentan, acest decont nu poate fi realizat, deoarece spitalul are 17 secţii exterioare, dintre care mai puţin de 5 sunt conectate cu spitalul din punct de vedere informatic.

În acest moment, la Spitalul Municipal din Târnăveni se eliberează chitanţe de decont. De luni, acelaşi lucru se va întâmpla şi la Luduş. "Formularele respective se află acum în tipar", a declarat Silviu Morariu, directorul DSP Mureş. Direcţia are rolul de a controla fiecare unitate sanitară, pentru a verifica dacă se eliberează chitanţe de decont.

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE