|ntre nebunie şi linişte Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 26 Vizualizări

|ntre nebunie şi linişte

Cosmina Sãcãlean are 23 de ani şi din luna septembrie a anului trecut este angajatã la magazinul Stone Creek. Chiar dacã au trecut doar câteva luni, Cosmina spune cã are un loc de muncã "super". "Colegii sunt de gaşcã, locul în care muncim este primitor, modern, ascultãm muzicã, spunem glume. Majoritatea clienţilor sunt persoane tinere, poate şi din cauza produselor pe care le comercializãm, aşa cã fiecare zi este foarte interesantã'.
Chiar dacã spune despre ea cã este o persoanã "nebunaticã", preferã ştiinţele exacte. "Am terminat în aceastã varã Facultatea Petru Maior, la profilul Ştiinţe Economice. Cred cã este singura specializare care mi se potriveşte. Sunt o persoanã cãreia îi place foarte mult viaţa şi distracţia cu prietenii, dar aveam nevoie şi de ceva care sã mã ţinã cu picioarele pe pãmânt. Spre deosebire de literaturã, care de altfel îmi place foarte mult, dar care necesitã multã imaginaţie şi detaşare de real, matematica şi economia m-au ajutat sã devin mai cerebralã, sã analizez şi sã calculez fiecare mişcare".
Având o personalitate foarte puternicã, Cosmina nu se dã bãtutã niciodatã. Chiar dacã pare a nu avea prea multe şanse de reuşitã într-un anume lucru, ambiţia şi dorinţa de reuşitã o fac sã continue pânã obţine ce vrea.
|ntrebatã ce face în timpul liber, spune cã "nu se deosebeşte cu nimic de restul adolescenţilor. |i place foarte mult discoteca, ieşirile cu prietenii şi dansul. "Nu pot refuza o searã în oraş cu prietenii, dar sunt momente în care am nevoie de puţinã linişte, când prefer sã mã refugiez într-un cinematograf, sã vãd un film, sau sã ies la o plimbare prin parc. Sunt o persoanã cãreia îi plac extremele. Şi distracţia, dar şi liniştea. Sunt o fire nebunaticã, dar şi sufletistã", a încheiat tânãra.

Sorina SZAKACS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE