Home / Social / Planificare strategicã pentru ONG-uri

Planificare strategicã pentru ONG-uri

Fundaţia Transilvanã Alpha prin Centrul de Resurse pentru ONG-uri invitã organizaţiile neguvernametale sã participe în perioada 13 – 15 februarie la atelierul pentru ONG-uri – „Planificare strategicã". Atelierul este susţinut de D. Arfon Rhys, consultant BCCT British Consultancy Charitable Trust – Marea Britanie, proiect finanţat de Uniunea Europeanã prin Programul Phare. Sesiunea se va desfãşura sub forma unui atelier de lucru în care reprezentanţii ONG-urilor selectaţi pentru participare vor avea posibilitatea sã îşi întocmeascã planul strategic al organizaţiei sub directa observare a formatorului care îi va sprijini şi consilia pe aceasta temã. Pentru a-şi contura strategia propriei organizaţii se va lucra în echipã, în acest caz fiind necesar sã participe cel puţin douã persoane din partea fiecãrei organizaţii. Numãrul de participanţi prevãzut pentru întrega sesiune este de 20. Termenul limitã de depunere a formularelor de înscriere este 6 februarie. (C.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Furt dintr-o autoutilitară soluționat de Poliție

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, în urma activităților desfășurate, au …