Memorialul Antrenorilor, victorie târgumureşeană Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 65 Vizualizări

Memorialul Antrenorilor, victorie târgumureşeană

Trofeul primei ediţii al Memorialului Antrenorilor, organizat în cinstea lui Bartha Jeno şi Pop (Szabó) Valentin, foşti tehnicieni de marcă ai echipei de handbal feminin din Târgu Mureş, a fost adjudecat de către formaţia gazdă, Sport Club Mureşul. Singura adversară care a opus o rezistenţă cât de cât notabilă a fost contracandidata la promovarea în prima ligă valorică, Activ Ploieşti.
După ce ambele echipe româneşti au ieşit învingătoare din confruntările cu unguroaicele de la Jászberény şi italiencele de la Terramo Pallamano, câştigătoarea trofeului a rămas să fie desemnată ca urmare a meciului dintre SC Mureşul Târgu Mureş şi Activ Ploieşti. O partidă ce se anunţa echilibrată, însă care a fost dominată de la început până la sfârşit şi câştigată pe merit de formaţia locală.
Jucătoarele conduse excelent din teren de către Mia Rădoi au evoluat fără trac, mânate parcă de impresia că victoria nu are cum să le scape. Ele s-au instalat la cârma partidei şi au fost mai mereu în faţa adversarelor având un avantaj de 3-5 goluri. Chiar şi atunci când păreau a nu se concentra suficient, mureşencele nu au acordat şansa apropierii ploieştencelor la mai mult de 1-2 goluri, astfel că victoria nu le-a fost periclitată în nici un moment al întâlnirii.
Deşi două din cele trei adversare ale handbalistelor mureşene nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, turneul de săptămâna trecută a fost, totuşi, un test util înaintea reînceperii campionatului. Un retur de foc, la finalul căruia toţi iubitorii handbalului, şi al sportului în general sperăm să putem spune că avem din nou echipă de primă divizie la Târgu Mureş. Formaţia s-a angajat la îndeplinirea acestui obiectiv ce pare – ajunşi la jumătatea drumului – perfect realizabil. Conducerea clubului este încrezătoare în posibilitatea accederii în prima ligă valorică. Într-adevăr jocul echipei "merge", mingea pare să nu circule niciodată la întâmplare, determinarea fetelor este corespunzătoare, deci nimic nu pare a fi împotriva echipei.
Urmează pentru SC Mureşul Târgu Mureş partida contra liderului Ligii Naţionale de handbal feminin, Rulmentul Braşov în cadrul Cupei României. O nouă şansă de a le vedea pe fete la treabă, dar de data aceasta în compania unei adversare redutabile. Să nu ratăm această şansă!
În final să trecem în revistă ultimele rezultate ale turneului Memorialul Antrenorilor: Jászberény – Terrano 26-24 (11-11);
SC Mureşul Târgu Mureş – Activ Ploieşti 35-30 (19-16), au înscris: Mureşul: Dodan 6, Cricleviţ 6, Grigore 5, Rădoi 5, Tóth 4, Ciurea 3, Pop 3, Oltean 1, Ursan 1, Grecu 1; Activ: Iordache 8, V. Ioan 6, Smarandache 3, Vlăduţ 3, Balaban 3, Muşat 3, Serghie 2, Dobra 2.
Clasament final: 1. TÂRGU MUREŞ, 2. Ploieşti, 3. Jászberény, 4. Terrano.(D.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE