Carieră în ţară Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Carieră în ţară

Alexandru Bambo este unul dintre puţinii tineri care au reuşit să realizeze ceva până la vârsta de 23 ani şi nu se gândeşte nici o clipă să plece din ţară. De şapte luni, Alexandru s-a mutat la Cluj, unde lucrează la biroul teritorial al American Experience. "Este o muncă frumoasă; lucrez doar cu tineri şi îmi place foarte mult ceea ce fac", spune Alexandru.
Ambiţios şi întotdeauna stăpân pe situaţie, dedicat muncii, Alex a reuşit în doar câteva luni să devină coordonator de program, în cadrul firmei. "Mă ocup de intermedierea contractelor de muncă pentru Statele Unite ale Americii. Nu este o muncă uşoară, dar nici nu pot spune că este greu. În fiecare zi am de învăţat câte ceva", spune tânărul. Când i-am cerut să se descrie în câteva cuvinte, s-a caracterizat ca fiind o persoană deschisă, sociabilă şi mereu interesată de ceea ce se întâmplă în jurul său.
Locuieşte singur şi faptul că se întreţine fără ajutorul nimănui îi dă încredere în forţele proprii, deşi uneori dorul de casă e foarte apăsător. "Când vezi că reuşeşti să faci în mare parte tot ce ţi-ai propus, prinzi foarte mult curaj. Ai un elan mai mare care te impulsionează să realizezi din ce în ce mai mult", explică zâmbind Alex.
Pe lângă faptul că petrece ore în şir în faţa calculatorului sau discutând cu cei care îşi iau inima în dinţi şi aplică pentru un program de lucru în State, Alex face foarte multă mişcare. "De mic copil sportul a ocupat un loc primordial printre pasiunile mele. Locuiam lângă Şcoala numărul 20 şi îmi petreceam ore bune pe terenul de sport de-acolo. În liceu, m-am îndrăgostit de baschet. La un moment dat, chiar am vrut să fac performanţă, dar nu a fost să fie. Acum, joc de plăcere dacă timpul îmi permite", povesteşte tânărul.
Pe lângă sport, Alex adoră drumeţiile pe munte, în special iarna: "Am fost o perioadă la Cercetaşi. Îmi place foarte mult alpinismul şi nu scap nici o ocazie de a cutreiera cărări de munte sau de a merge pe pârtie la sfârşit de săptămână, atunci când vremea e de partea schiorilor", spune Alex.

Sorina SZAKACS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE