Home / Social / Revolta şoferului prins în ofsaid

Revolta şoferului prins în ofsaid

Distribuie

3285_revolta.gifBlocarea roţilor şoferilor indisciplinaţi creează obişnuitele controverse şi la
Târgu Mureş. Directorul de cabinet al deputatului Lavinia Şandru a organizat ieri o conferinţă de presă, în calitate de cetăţean, susţinând că hotărârea CL Târgu Mureş este ilegală. Directorul TraciaTrade răspunde că totul este legal şi acţiunea constituie o vendetă personală.

Începând din 30 ianuarie, maşinile parcate aiurea au fost blocate, iar proprietarii au fost obligaţi să plătească taxe pentru a-şi recupera maşinile. Măsura disciplinară se aplică cu toate că oraşul nu are parcări corespunzătoare, iar TraciaTrade şi Primăria nu au rezolvat încă nici măcar problema spaţiului unde trebuie depozitate maşinile blocate.

Acuzaţii de ilegalitate

Şeful de cabinet al deputatului Lavinia Şandru, Marcel Huciu, a susţinut ieri o conferinţă de presă în calitate de cetăţean şi, secondat de avocata Corina Ionel, a afirmat că Hotărârea CL 305 din 30 noiembrie 2005 ar fi ilegală, HG 147/1992 pe care se bazează HCL 305 fiind abrogată, iar obligaţiile participanţilor la trafic sunt prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 195/2002. Mai mult, cei doi au acuzat conducerea TraciaTradeExim că îi vânează pe şoferii care au primit alte notificări pentru parcare neregulamentară şi că societatea TraciaTrade impune achitarea tuturor restanţelor pentru deblocarea maşinilor sau eliberarea de abonamente. În replică, directorul TraciaTradeExim, Andrei Mureşan ne-a declarat că cei doi încearcă să se răzbune fiindcă nu au putut să-şi rezolve problemele pe baza intervenţiilor. Mureşan a admis că sunt vizate pentru blocare mai întâi maşinile celor care nu au achitat notele de constatare lipite pe parbriz. "Domnul Huciu a înţeles să-şi bată joc de HCL şi de ceilalţi cetăţeni care îşi respectă obligaţiile. Problema spaţiului de depozitare este în lucru, sperăm ca în următoarele două săptămâni să existe acel spaţiu. Nu am primit, până în prezent, nici o notificare a hotărârii Consiliului Local din partea Prefecturii Mureş", a declarat Andrei Mureşan, directorul societăţii TraciaTradeExim.

Ionuţ OPREA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.