Horoscop Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 18 Vizualizări

Horoscop

Taur
V-aţi proptit în coarne tot anul trecut şi nu a fost chiar bine. Ar fi indicat să vă folosiţi talentele "native" pentru că târguri de juninci vor mai fi şi la anul. Şi mai sunt şi însemnate, acum că piaţa s-a extins pe întreg continentul. Atenţie la trac şi la limbile străine. Ţara indicată: Spania

Gemeni
Sensibilitatea vă face şi mai carismatici. Cei din jur vor fi surprinşi de duplicitatea de care daţi dovadă. Faţa bună, faţa rea vor alterna tot anul, dar important este să renunţaţi la impulsivitate. Eul celălalt va avea de suferit. Atenţie la limba ascuţită. Europa mai poate aştepta.

Rac
Va fi anul în care învăţaţi în sfârşit calea dreaptă. Veţi fi puşi faţă în faţă cu evenimentele şi când veţi avea de suferit, culoarea roşie vă va salva. Sunaţi un prieten când sunteţi prins pe picior greşit, dar… atenţie la riscuri. Destinaţia indicată: Ţara Bascilor. Să nu vă rătăciţi!

Leu
Jungla ar fi un mediu mai prielnic decât viaţa în comunitatea în care veţi fi nevoit să trăiţi de la anul. Unii îşi vor pierde "coama" şi vor fi nevoiţi să îşi cedeze teritoriile. O surpriză deosebit de plăcută s-ar putea să aveţi în una din zilele anului. Atenţie să nu o rataţi. Ascunzişul vă va fi Albionul.

Fecioară
Nativii din această zodie îşi vor pierde inocenţa. Unii din cauza prietenilor. Alţii nu vor avea pe cine să dea vina, aşa că vor căuta un refugiu prin Amsterdam. Intuiţia infailibilă nu le va fi de prea mare ajutor atunci când vor trebui să răspundă la întrebări gen "de ce sexul nu este întotdeauna gratuit". Atenţie la neatenţie.

Balanţă
Eclipsa de lună din luna martie vă va schimba teoria existenţială. Nu veţi mai oscila între a crede sau a cerceta, ci veţi şti sigur că nu ştiţi încă nimic. Dezorientarea şi cumpăna în care vă aflaţi nu au rezolvare prea repede. Nici banii, nici funcţia nu vă vor fi de folos. Poate la anul, deşi Elveţia vă atrage tot mai mult… Atenţie la pantele prea mari.

Scorpion
Dacă până acum v-a mers strategia cu înţepăturile şi "şopârliţele" aruncate în stânga şi în dreapta, acum vi se taie maul. Nimeni nu mai crede nimic din ce spuneţi, mai ales în prima parte a anului. După aceea astrele tac. O singură reuşită pare să vă mai lumineze calea. S-ar putea să vă pască o nouă orientare sexuală? Atenţie pe unde vă purtaţi paşii, mai ales dacă în drumurile voastre ajungeţi prin Atena.

Săgetător
Grăbit şi neatent aţi trecut în acest an pe lângă oportunităţi care puteau să vă schimbe viaţa. Stopaţi-vă primele impulsuri şi nu vă risipiţi săgeţile. Puţină delicateţe s-ar putea să vă readucă în postura de mândru călăreţ. Atenţie unde ţintiţi săgeata din arcul tensionat. S-ar putea să porniţi pe urmele cavalerilor teutoni.

Capricorn
Sunteţi o zodie atât de încurcată, încât nu se prea vede mare lucru în globul fermecat. Deşi cuvântul "Lucru" vă este caracteristic şi ceea ce faceţi vă pasionează, mai sunt atât de multe alte "lucruri"… Atenţie să nu treceţi pe lângă ele. O posibilă cale de evadare ar fi înspre Ţara lalelelor.

Vărsător
Aici sexul este la el acasă. Ideile noi vă sfătuim totuşi să le aplicaţi împreună cu partenerul sau partenera de până acum. Doar dacă nu găsiţi înţelegere, căutaţi în altă parte. În fond, veţi avea de unde alege, mai ales că vă zboară gândul înspre Monte Carlo. Dar cum plictiseala vă va stăpâni, s-ar putea ca lenea să vă împiedice să acţionaţi. Atenţie la urmări.

Peşti
O dulce reverie, punctată cu accese de intoleranţă şi orbire de moment, vă vor face huliţi de anturaj. Dacă nu disperaţi şi arătaţi că vă descurcaţi în orice situaţie, veţi mai avea o şansă. Oricum ar fi, să nu staţi prea mult la soare în vara viitoare. Aşa că Alpii austrieci sunt o şansă de nesperat. Atenţie la o eventuală exoftalmie.

Berbec
V-aţi împotrivit până acum la orice fel de schimbare. Poate a venit vremea să demonstraţi că sub masca încăpăţânării se ascunde ceva sensibilitate. Dacă masca era pe bune, înseamnă că ascundeţi ceva ce la anul va ieşi la suprafaţă. Vă recomandăm aerul curat şi locurile largi unde să vă puteţi descătuşa. Atenţie la tot şi la toate. Mai ales dacă veţi poposi prin locuri mai apoase, gen Veneţia.

Eugenia KISS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE