Maria sunt eu… Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Maria sunt eu…

7102_vip_maria.gifPe Maria Bucşea am întâlnit-o la Grădiniţa Dumbrava Minunată la grupa Voiniceii. În vârstă de şase ani jumătate, Maria a ţinut să precizeze că "mai am o soră, Ioana, care este mai mare decât mine, merge la liceu şi are 16 ani". Cele două surori se înţeleg bine, iar părinţii se mândresc cu aşa copii cuminţi.
Centrul de ştiinţă din cadrul grupei este plăcerea fetei, care adoră să se joace cu obiectele de matematică, să facă adunări, scăderi. Frumoasa Maria se joacă acasă cu păpuşa preferată, Witch (vrăjitoare), şi nu uită în fiecare dimineaţă să meargă să le spună "bună dimineaţa" căţeluşelor ei, Frunza şi Grassy. Am întrebat-o de unde provine numele Grassy, iar ea a spus "fiindcă e cam grăsuţă, am decis să aibă acest nume".
De puţin timp s-a încheiat vacanţa de iarnă pe care a avut-o, iar fata îşi aminteşte nostalgică: "în vacanţă a fost foarte frumos, am fost plecată la Tâmpa, la bunicii mei, care s-au bucurat să mă vadă, am stat acasă cu părinţii mei. O zi frumoasă a fost aceea în care am fost cu părinţii la hotelul Concordia, unde am fost la piscină. Acasă avem o văniţă cu jacuzzi", a subliniat mulţumită Maria.

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE