Companies’ League: Bancari în formă şi lei fioroşi Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Companies’ League: Bancari în formă şi lei fioroşi

7190_Companies.gifMiercuri, în ceea de a doua zi a etapei a treia din cadrul Companies League, formaţiile B.C.R. Tg- Mureş şi Lind Efect s-au întâlnit într-o partidă în care s-au înscris şapte goluri şi care s-a terminat cu neaşteptatul scor de 4-3 în favoarea bancarilor.
Scorul este deschis repede de către cei de la Lind Efect, prin numărul 8, Balasz Csongor, la doar trei minut de la începerea partidei. Două minute mai târziu, Dobran Miklos, de la Lind Efect, scutură bara porţii celor de la B.C.R., iar peste alte două minute, în minutul şapte, şandru Vasile nu mai ratează ţinta şi majoreză scorul la 2-0.
Deşi cei de la Lind Efect domină prima repriză, B.C.R.se apropie la un singur gol, prin reuşita numărului 7, Mikk Eugen. La pauză scorul este de 2-1.
În ceea de a doua repriză, cei de la Lind Efect se distanţează la două goluri, prin reuşita din minutul 30 a numărului 10, Codarcea Ovidiu. Mikk Eugen realizază dubla în minutul 32, pentru ca doar două minute mai târziu să realizeze tripla, printr-un nou gol. E 3-3.
După o a doua repriză crâncenă, cu cinci minute înainte de final, Motorga Dorin îşi duce echipa în avantaj, marcând golul victoriei. O victorie frumoasă, după un meci frumos.

B.C.R.Tg-Mureş LIND EFECT 4-3
Arbitru: Mocan Eugen
Pamfilie Bogdan Observator: Kanyaro Attila
1 Sălăgean Constantin 1 Rusu Andrei
2 şuteu Florin 2 Marton Imre
3 Tăncean Teodor 3 Baki Laszlo
4 Socol Radu 4 Simon Istvan
5 Bândean Florin 5 Dobrai Miklos
6 Popp Cristi 6 Pâncă Ioan
7 Mikk Emilian Min.14, 32, 34 7 şandru Vasile Min. 7
8 Moldovan Cristi 8 Balazs Csongor Min. 3
9 Motorga Dorin Min.45 9 Moldovan Gheorghe
10 Tăurean Augustin 10 Codarcea Ovidiu Min. 30
11 Gyorfy Sandor

În ceea de a doua partidă a serii, de la ora 20, s-au întâlnit D.A.W. Benţa şi Auto Center Spanner. A fost o partidă spectaculoasă, din perspectiva golurilor marcate, nouă la număr.
Leii dela Spanner deschid scorul în minutul 4, prin numărul 13, Daniel Borş pentru ca în minutul 6, tot el să înscrie cel de-al doilea gol.
Un minut mai târziu, numărul 2, Duma Florin, înscrie pentru 3-0, iar în minutul 16, Auto Center Spanner duce scorul la un 4-0, cu un gol marcat de Marius Beica.
Cei de la Benţa se dezmeticesc greu spre finalul reprizei şi marchează în minutul 20, prin numărul 14, Bartiş Szabolcs, pentru ca în ultimul minut al primei reprize, numărul 7, Sângeorzan Florin să îşi treacă numele pe lista marcatorilor, pentru un scor de 2- 4 la pauză.
În repriza a doua, cei de la Spanner nu iartă nimic şi înscriu din nou prin Duma Florin, în minutul 30, iar golurile cinci şi şase sunt înscrise chiar pe final, în minutul 48, prin numărul 8, Beica Marius, şi în minutul 49 prin numărul 9, Covrig Sebastian.
Ca o concluzie putem spune că a fost un meci în care cei de la Daw Benţa nu au putut face faţă dominării celor de la Spanner.
Sergiu BLEAHU

D.A.W. BENţA AUTO CENTER SPANNER 2-7
Arbitru: Mocan Eugen
Pamfilie Bogdan Observator: Kanyaro Attila
1 Szekely Alexandru 12 Strete Adrian
14 Bartis Szabolcs Min.20 13 Borş Daniel Min. 4, 6
7 Sângeorzan Florin Min.25 11 Cioloboc Horaţiu
16 Marius Raita 10 Codarcea Silviu
11 Fărcaş Florin 14 Kekces Levente
8 Răchită Marius 9 Covrig Sebastian Min. 49
10 B. Sorin 2 Duma Florin Min. 7, 30
2 Moga Sorin 8 Beica Marius Min.16, 48
15 Mare Marius

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE