Piftie (Răcituri) Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Piftie (Răcituri)

7183_soc_pftie.gifIngrediente:
8 un rasol de porc,
8 2 limbi de porc,
8 1 morcov,
8 sare şi 3 căpăţâni de usturoi,
8 piper şi boia dulce.

Preparare:
Într-o oală se pune să fiarbă în apă rece la foc mic toată carnea, puţină sare, iar după ce se ia spuma se adaugă şi un morcov.
Când carnea s-a desprins uşor de pe os şi zeama a devenit lipicioasă se pune pus usturoiul zdrobit în zeamă şi se scoat cele două limbi pentru curăţarea de pieliţă cât sunt fierbinţi. Oala se pune la rece, până a doua zi.
A doua zi trebuie degresat totul şi pus din nou la foc.
Se scoate carnea.
Se porţionează carnea şi se pune în castroane.
Se strecoară zeama.
Şi se pune zeama peste carnea din castroane.
După ce se închegă compoziţia, se presară cu piper şi boia dulce.

Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE