Pui cu conopidă Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Pui cu conopidă

Ingrediente:
8 o buc. conopidă mare, sare, 1 pui, 1 lingură bulion, 1 ceaşcă ulei, verdeaţă.
Preparare:
Se fierbe conopida în apă cu sare şi se scoate după 10 min. Se desface în buchete mici şi se lasă pe o farfurie. Puiul se taie bucăţi. Se sărează puţin şi se pun bucăţile la prăjit în ulei încins. Când carnea s-a prăjit, se lasă în cratiţă şi se pune deasupra o cană de apă caldă sau de supă de zarzavat. Se acoperă cratiţa şi se fierbe carnea până când intră furculiţa cu uşurinţă în ea. Atunci se adaugă bulionul desfăcut în puţin sos în care se face mâncarea şi conopida. Se sărează mâncarea după gust şi se lasă să mai fiarbă 15 min. Se presară verdeaţă tocată şi se serveşte caldă.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE