Micuţa rusoaică Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Micuţa rusoaică

7320_vip_Micu.gifNicoleta Vrabie are şase anişori şi colegele cu care se joacă mai mult sunt Denis şi Laura. Fetei îi plac limba engleză, să scrie în caiete, matematica şi să facă puzzle-uri. La serbările de la Grădiniţă Numărul 16 este o adevărată vedetă, căci ea cântă, dansează, dar se impune cu naturaleţe în oricare din rolurile pe care le-ar interpreta: fie că este îngeraş, fulg de zăpadă, ţigancă, floricică, prin dansul ei graţios îmbinat cu talentul înnăscut de care dă dovadă stârneşte admiraţia tuturor.
Nicoleta ia lecţii de dans sportiv la Liceul Unirea, fiind conştiincioasă, convinsă fiind de faptul că talentul şi graţia trebuie mereu cizelate.
Acasă are un calculator cu multe jocuri cu păpuşi Barbie, vizionează filme interesante, desene animate, dar se joacă şi cu păpuşa preferată, Barbie Sirenă. Duminică de duminică merge la biserică, să se roage Domnului pentru ea, părinţi, bunici.
În vacanţă a mers în Ucraina, la bunica Varia şi bunicul Tolek. Îi era dor de ei, de limba rusă pe care o stăpâneşte la perfecţie, dar şi de pisicuţa Maşa.

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE