Social
- admin
- 0 comentarii
- 30 Vizualizări
Budincă de cozonac
1 februarie 20078 300 g cozonac
8 3 ouă plus 2 gălbenuşuri
8 100 g zahăr
8 375 ml lapte
8 100 g stafide
8 1 lingură esenţă de rom
8 scorţişoară
Ungem o formă cu unt şi o tapăm cu hârtie de copt. Tăiem cozonacul cubuleţe şi-l aşezăm în formă împreună cu stafidele înmuiate în prealabil în apă caldă. Amestecăm ouăle şi gălbenuşurile cu laptele, zahărul, esenţa de rom şi scorţişoara. Omogenizăm, turnăm compoziţia peste cozonac şi dăm budinca la cuptor, pe baie de aburi, pentru 30 de minute. Când este gata, o lăsăm să se răcească 8-10 minute, o răsturnăm pe un platou şi o tăiem.
Poftă bună!
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
|
|
Lasă un comentariu