Ruladă cu caşcaval Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Ruladă cu caşcaval

Ingrediente: 180 g margarină, 4 linguri făină, 1/2 l lapte, 4 ouă, 250 g caşcaval.

Topim margarina, adăugăm făina, turnăm laptele şi amestecăm până se omogenizează şi se îngroaşă. O lăsăm la rece, apoi adăugăm pe rând gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă. Turnăm compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt, nivelăm compoziţia şi o dăm la cuptor până marginile foii devin maroniu-deschis. O răsturnăm pe un prosop umed, desprindem hârtia de copt, presărăm caşcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulăm fără să prindem prosopul şi dăm rulada la rece. O desfacem apoi din prosop şi o tăiem felii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE