Social
- admin
- 0 comentarii
- 73 Vizualizări
Ruladă cu caşcaval
5 februarie 2007Ingrediente: 180 g margarină, 4 linguri făină, 1/2 l lapte, 4 ouă, 250 g caşcaval.
Topim margarina, adăugăm făina, turnăm laptele şi amestecăm până se omogenizează şi se îngroaşă. O lăsăm la rece, apoi adăugăm pe rând gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă. Turnăm compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt, nivelăm compoziţia şi o dăm la cuptor până marginile foii devin maroniu-deschis. O răsturnăm pe un prosop umed, desprindem hârtia de copt, presărăm caşcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulăm fără să prindem prosopul şi dăm rulada la rece. O desfacem apoi din prosop şi o tăiem felii.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
|
|
Lasă un comentariu