Cadastru la bilanţ Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Cadastru la bilanţ

457 de cereri, petiţii şi adrese au fost repartizate şi soluţionate în cursul anului 2006 de către Serviciul Cadastru şi Agricultură Sighişoara.
Potrivit unui bilanţ al acestui Serviciu anul trecut au fost puse în posesie 81 de persoane îndreptăţite la reconstituirea dreptului de proprietate, în baza Legii nr. 1/2000.
De asemenea, au fost ridicate de la Oficiul Judeţean pentru Cadastru un număr de 23 titluri de proprietate emise pentru suprafaţa de 69,25 ha, din care s-au eliberat proprietarilor 18 titluri de proprietate.
La cererea cetăţenilor şi a diferitelor societăţi comerciale au fost eliberate în 2006 un număr de 252 de planuri de situaţie extrase din cadastrul imobiliar – edilitar al municipiului, realizându-se, în acest fel, un venit la bugetul local de 6.764 lei.
Pe parcursul anului trecut s-au eliberat 66 Certificate de Producător Agricol şi au fost verificate 45 de contracte de arendă a unor terenuri agricole situate pe raza municipiului Sighişoara.
În ceea ce priveşte aplicarea Legii nr. 247/2005 pentru reconstituirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor agricole şi a celor cu vegetaţie forestieră, Comisia locală de fond funciar a adoptat 132 hotărâri, pentru care s-au înaintat propuneri Comisiei Judeţene.
În temeiul acestei legi au fost puse în posesie în cursul anului 2006 42 persoane care au revendicat, în total, 47,3 ha teren agricol şi 507,44 ha de pădure. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE