Gabriel, mare fan Steaua Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Gabriel, mare fan Steaua

7382_vip_G.gifSe numeşte Gabriel Burlacu, are şase ani şi jumătate şi este un fan împătimit al echipei de fotbal Steaua Bucureşti. La grădiniţă este un copil vesel, energic, prieten bun cu toţi copiii din grupă. Doamnele educatoare spun despre el că are talent la sport.
Gabi, cum îl alintă toţi cunoscuţii, spune că: "îmi place fotbalul foarte mult, iar când voi fi mare vreau să devin fotbalist într-o echipă renumită, poate chiar la Steaua". Modelul care îl inspiră este tatăl lui, despre care spune că l-a învăţat multe scheme şi trucuri de a-şi păcăli adversarii la fotbal. Tatăl său este partenerul de joacă, dar când el lucrează, Gabi preferă maşinuţele, cuburile, desenele animate "Laboratorul lui Dexter".
Urmăreşte la televizor meciurile de fotbal, dar îi plac şi alte sporturi: baschet, handbal, patinaj viteză. Gabi adoră să joace pe calculator jocuri cu maşini, cărţi. Are un acvariu cu peşti mici şi frumos coloraţi. În iarna asta a fost la saniat cu cu soră-sa, Ioana şi cu ceilalţi băieţi din bloc şi s-au distrat foarte bine.

Elena ALEXA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE