Izorep începe sâmbătă Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Izorep începe sâmbătă

7381_Izorep.gifFoto
Peste două zile se va relua campionatul şi în Divizia B de futsal. Principala favorită la promovare din seria a 2-a , Izorep Târgu Mureş, va juca în deplasare, cu Siculum Miercurea Ciuc.
Cu 11 victorii din 12 meciuri, Izorep Târgu Mureş se află pe primul loc al seriei a 2-a a Diviziei B de futsal. Mureşenii sunt urmaţi, la 9 puncte distanţă, de Siculum Miercurea Ciuc. Deoarece gazda de sâmbătă, Siculum, nu are teren propriu, partida se va juca la Vlăhiţa.
Antrenorul formaţiei târgumureşene, Jakab Zoltan, a afirmat că are încredere în valoarea echipei, deşi se aşteaptă la o replică puternică din partea gazdelor.
Izorep a început pregătirile, după vacanţa de iarnă, pe 8 ianuarie, dar a făcut o pauză apoi, deoarece antrenorul şi trei jucători au fost plecaţi cu lotul naţional al României. Mureşenii şi-au reluat antrenamentele pe 1 februarie cu antrenamente obişnuite, de sală, urmând ca de sâmbătă să intre în competiţie.
O noutate în echipa târgumureşeană este venirea jucătorului Papp Levente (de la Miercurea Ciuc), iar la capitolul plecări trebuie consemnat numele lui Raul Ungur, transferat la Cosmos Piteşti. Încă o noutate ar mai fi retragerea din campionat a echipei Transilvania Topliţa, ultima clasată a seriei.
Primul meci pe teren propriu al mureşenilor va fi în 14 februarie, când echipa lui Illes Kalman va juca în Sala Polivalentă, cu Autoglobus Baia Mare.
Pe 15 februarie, antrenorul Jakab Zoltan, va pleca împreună cu jucătorii: Klein Laszlo, Csoma Alpar şi Szocs Lorand, pentru o acţiune cu lotul naţional.
Situaţia în ceea ce priveşte futsalul mureşean a devenit extrem de interesantă ca urmare a pasului făcut de Divizonara B, City' Us, care are o înţelegere cu Cosmos Piteşti (Div. A) pentru preluarea unui loc în prima divizie, începând din toamnă. Cum Izorep este ca şi promovată, vorbim despre două echipe mureşene în Divizia A. Vom reveni asupra acestui subiect delicat în zilele următoare.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE