ROMGAZ victorioasă Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 65 Vizualizări

ROMGAZ victorioasă

Sâmbătă, la arena Electromureş, echipa de popice ROMGAZ Târgu Mureş a învins în primul tur al sferturilor de finală ale "Cupei Campionilor", dar calificarea în semifinale se va decide în Austria la data de 10 martie, când va avea loc partida retur cu S.P.G. Oberpulldorf Lackenbach.
Rezultatul individual al întâlnirii de la Târgu-Mureş a fost egal: 3-3, coroborat cu rezultatul pe echipe (3364-3319 p.d.) a decis victoria gazdelor cu 5-3.
La individual, performerele echipei târgumureşene au fost: veterana echipei Doina Baciu, Daniela Muntean-Şoptărean şi sora acesteia, Carmen Barabaş- Şoptărean, în plină ascensiune. Punctele oaspetelor au fost obţinute de Lucie Vervekova, Katharina Wrabel şi Nora Miklos. Doina Baciu a reuşit şi un nou record al arenei Romgaz – 602 p. Pentru echipa târgumureşeană au mai punctat: Daniela Muntean 590p, Carmen Barabaş 567p, Martina Emese 557p, Duka Tilda 592 p şi Luminiţa Medeşan 519 p.
Cele mai bune performanţe de la oaspete le-au obţinut Nora Miklos 583 şi Katharina Wrabel 557.
Au arbitrat Gheorghe Baliscy din Mediaş din partea Forului Internaţional de specialitate, Marian Constantin din Braşov din partea Federaţiei Române de Popice-Bowling, cât şi arbitri locali Ilie Hosu, Fekete Iosif şi Martina Luigi. Returul acestei partid din sferturi va avea loc la Oberpulllendorf-Lackenbach din Austria, la data de 10 martie, la ora 13. Întâlnirea din Austria se anunţă extrem de dificilă, dar fetele de la Romgaz Electromureş au dovedit şi în trecut că le plac victoriile, fapt ce ne dă speranţe că vor ieşi învingătoare. Echipa câştigătoare după cele două partide se va califica în turneul final ce va avea loc la data de 30 martie-1 aprilie. (F.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE