BOMBIŢE Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

BOMBIŢE

Ingrediente:
15 linguri de zahăr, 2 căni de apă, 250 g margarină, biscuiţi populari ½ kg,
3 linguri de cacao, esenţă de rom, 200 g fulgi de nucă de cocos
Preparare:
Se topeşte zahărul în apă, pe foc mic, se adaugă margarina, cacao, se amestecă bine, se ia de pe foc, se adaugă biscuiţii pisaţi, esenţa de rom şi se formează cocoloaşe pe care le tăvălim în fulgi de cocos.

Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE