Somon cu lămîie Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Somon cu lămîie

Reţetă tradiţională din Canada
Ingrediente: 1 somon, zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie, 250 ml vin alb, 100 ml ulei măsline, sare.
Mod de preparare: Se curăţă somonul, se săreaza şi se aşează în tavă. Peste somon se toarnă uleiul de măsline, vinul, zeama de lămâie. La sfârşit se presară şi coaja rasă de lămâie peste somon. Se acoperă cu o folie de staniol şi se dă la cuptor cam 50 de minute. Când mai sunt 10 minute se scoate folia de aluminiu.
Se poate servi şi cu mujdei, şi neapărat un vin alb alături.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE