Cu Gaţu la şedinţă Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Cu Gaţu la şedinţă

7490_danesan.gifActivitatea Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă din Sighişoara a fost subiectul uneia din informările prezentate joi în şedinţa de Consiliu.
Consilierul Stelian Larga, medic de profesie a adus în discuţie în plenul şedinţei insecuritatea medicală în rândul elevilor de la Centru, lipsa asistenţei medicale a sportivilor în timpul meciurilor de handbal şi faptul că recomandările medicilor ar fi ignorate de antrenorii Centrului de Execelenţă.
Prezentarea sa a fost întreruptă inopinat de sosirea la şedinţă a staff-ului Centrului Naţional de Excelenţă în frunte cu preşedintele Federaţiei române de Handbal, Cristian Gaţu. Acesta din urmă a făcut un istoric al Centrului , a respins unele acuzaţii aduse în presa lui dar şi personalului de la Centru şi a dat asigurări că Centrul Naţional de Excelenţă în Handbal va rămâne la Sighişoara.
Pe de altă parte, a subliniat Gaţu, recent s-a făcut evaluare de specialitate psiho pedagogică a antrenorilor şi sportivilor de aici de unde a rezultat o anumită nesincronizare care, în opinia preşedintelui Federaţiei" va duce la o selecţie mai atentă a antrenorilor. "
Poziţia primarului Sighişoarei şi a majorităţii consilieirilor locali a fost fermă: Centrul de Execlenţă rămâne la Sighişoara în ciuda scandalurilor care i-au afectat imaginea.

“Municipalitatea va păstra însă o atitudine echidistantă faţă de ce se-ntâmplă acolo pentru că nu răspunde de siguranţa elevilor şi de pregătirea lor sportivă şi o să-şi îndeplinească în continuare obligaţiile, conform protocolului încheiat cu Federaţia Română de Handbal şi Ministerul Educaţiei la înfiinţarea acestui centru, în 2004" a declarat primarul Dorin Dăneşan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE