Home / Uncategorized / Şedinţă CL cu scântei pe final

Şedinţă CL cu scântei pe final

Distribuie

7489_sedinta.gifJoi a avut loc întâlnirea lunară de lucru a Consiliul local Sighişoara, toate cele 13 proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi fiind aprobate, în forma prezentată sau cu amendamente.
Amintim parteneriatul cu Asociaţia culturală "Sighişoara Blues Hospital", modificarea statelor de funcţii la Muzeul de Istorie (unde modificarea va surveni după data deciziei de pensionare a actualei directoare, Adrian Antihi) şi la Casa de Cultură, vânzarea unor terenuri aferente spaţiilor cu destinaţia de cabinete medicale sau trecerea în domeniul public a unui teren cu suprafaţa de 3, 56 ha şi transmiterea acestuia în administrarea Spitalului municipal în scopul construirii noul spital promis sighişorenilor.
Tot joi a fost aprobat Caietul de sarcini în vederea vânzării prin licitaţie publică a bazei sportive – Stadion şi s-au stabilit tarifele lunare pentru spaţiile cu altă destinaţie decât locuinţe şi terenurile aferente acestora, care aparţin domeniului public şi privat al muncipiului.
În ce priveşte vânzarea Stadionului (31.920 mp) urmează să fie anunţată data licitaţiei publice. Una din cerinţele de participare este ca solicitantul să aibă cel puţin 10 proiecte de acest gen (Super Market ) realizate sau în curs de execuţie. Comisia care a întocmit Caietul de Sarcini a precizat că a fost extrem de atentă la detalii, pentru a elimina specula cu terenuri prin intremediari.
O altă condiţie pentru participanţii la licitaţie este să aibă o cifră de afaceri de cel puţin 30 de milioane de euro pe ultimul an.
Cu detalii despre proiectele de hotărâre adoptate de consilierii municipali vom reveni în numerele viitoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Curăţenia de Primăvară – Primăria Reghin

DistribuieCOMUNICAT Municipiului Reghin, organizează în perioada 14 martie – 21 aprilie 2016, acţiunea de salubrizare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.