Mutu şi Toni, cei mai buni atacanţi Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Mutu şi Toni, cei mai buni atacanţi

7519_Mutu.gifAtacantul român al clubului Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, luni, că împreună cu Luca Toni formează cel mai bun cuplu de atacanţi din campionatul italian, informează site-ul oficial al grupării italiene.
"Alături de Toni formăm cel mai productiv cuplu de atacanţi din Italia. El este un coleg foarte bun şi în afara gazonului şi este un om inteligent. Suntem mulţumiţi de victoria de duminică (n.r. 2-0 cu Empoli), dar trebuie să ne menţinem concentrarea pentru următoarele partide. Cele 11 goluri pe care le-am înscris în acest sezon sunt de mare ajutor echipei", a declarat, luni, atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu.
El a adăugat că toţi colegii lui vor să înscrie cât mai mult, iar el este recunoscător celor care îi oferă o pasă din care poate să înscrie în poarta adversarilor. "Trebuie să te ridici la aşteptările lor, iar acest lucru mă responsabilizează şi mai mult. Trebuie să finalizez munca pe care o depun colegii mei. Efortul depus în ultimele luni se simte, iar echipa şi-a format unele automatisme care ne ajută foarte mult. Noi trebuie să demonstrăm că, în ciuda penalizării, suntem o echipă puternică. Nimeni nu ne acordă niciun avantaj, trebuie să câştigăm totul pe teren", a mai spus Mutu.
Atacantul român s-a referit şi la noul său coleg, Arturo Lupoli, care a ajuns la un acord pentru cinci ani cu Fiorentina. "Faptul că a fost cumpărat Lupoli este o investiţie bună pentru viitor", a spus Mutu, care a marcat un gol în partida de duminică, pe care echipa sa a câştigat-o cu 2-0, în faţa lui Empoli. Celălalt gol a fost marcat de Luca Toni.
Fiorentina este pe locul 7 în Serie A, cu 31 de puncte după 24 de etape.(NewsIn)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE