Rapidiştii spun: Steliştii bat câmpii Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Rapidiştii spun: Steliştii bat câmpii

Oficialii Rapidului au anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al grupării, că rivalii de la Steaua încearcă să mascheze slăbiciunile echipei lui Cosmin
Olăroiu prin atacuri vehemente, lipsite de suport.

"Deşi nu ne face plăcere să intrăm într-o asemenea competiţie cu contracandidatele noastre, ne vedem nevoiţi să abandonăm poziţia de oarecare echilibru (atât cât poate exista în fotbalul românesc) adoptată de clubul Rapid în ultima vreme şi să începem să răspundem, de acum încolo, cu aceeaşi monedă. Prea multă vreme, unii au avut de câştigat şi pentru că au ţipat mai tare", sea arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al clubului Rapid.
În continuarea comunicatului, giuleştenii spun că şefii grupării din Ghencea inventează scenarii, care vor face rău tot roş-albaştrilor: "Încercând să mascheze slăbiciunile evidente de pe gazon, conducătorii Stelei au lansat atacuri, pe cât de vehemente, pe atât de lipsite de suport, la adresa clubului nostru, inventând "scenarii monstruoase" născute împotriva lor. Adevărul este cu totul altul, pe care, fără să vrea, unul dintre adversarii noştri l-a rostit sec: "Vrem să fim trataţi ca Dinamo şi Rapid!". Ei bine, ideea e că s-ar putea ca ei chiar să fie trataţi acum asemenea Rapidului, şi nu le place deloc! Dacă le reamintim penaltyul neacordat la henţul lui Goian, în meciul direct din tur, greşelile grave comise împotriva noastră de asistentul Iliescu în cele două meciuri cu Pandurii sau penaltyul refuzat lui Buga în jocul cu Dinamo, din tur (ca să ne limităm la doar câteva exemple, flagrante), am putea accepta ideea că Steaua, probabil, a început să fie tratată ca Rapid".
"E limpede că revolta oamenilor ameninţaţi de Gigi Becali, cum că nu-i va mai lăsa de capul lor, are cu totul alte raţiuni, amplificate poate de plecarea intempestivă a patronului, în timpul meciului cu UTA. Pentru că, dacă ar fi vrut să vorbească exclusiv de arbitrajul de la Oradea, decenţa le-ar fi impus să pomenească despre atacul criminal al lui Rădoi, pentru care ar merita câteva etape bune de suspendare, ori despre "iertarea" de eliminare a lui Paraschiv. Ca să aveţi şi un termen obligatoriu de comparaţie, noi n-am arătat cu degetul spre nicio altă echipă atunci când am fost defavorizaţi de arbitraje, în timp ce Steaua, afundându-se abia acum definitiv în penibil, acuză Rapidul pentru o eroare a unui asistent! Filozofând în logica chinuită a steliştilor, care bat câmpii despre "arbitraje de partid", ar însemna că ratările atacantului arădean Simion (jucător aparţinând Stelei, din câte ştim noi) n-au reprezentat altceva decât alte secvenţe ale "evoluţiilor de casă" puse cu atâta măiestrie în scenă, la finalul campionatului trecut, cu complicitatea Jiului sau Vasluiului. Declaraţiile, din acea vreme, ale domnilor Simota şi Porumboiu au fost mai mult decât elocvente", continuă rapidiştii.
De observaţiile conducătorilor rapidişti nu au scăpat nici rivalii de la Dinamo: "Înţelegem şi că un domn (n.r. Cristian Borcea) din cealaltă tabără prietenă, Dinamo, ar fi promis că se va ocupa personal ca anumite echipe să termine competiţia în faţa Rapidului şi a Stelei, pe care le vrea "umilite". Aşteptăm cu real interes (aşa cum ar trebui s-o facă şi diriguitorii LPF) evoluţia acestui Mazarin al fotbalului nostru şi vom vedea la final dacă are aptitudini sau nu pentru un asemenea rol. Dacă domnul respectiv nu ştie cine a fost Mazarin, îl sfătuim să se adreseze cărturarului din subordinea sa".
Reacţia Rapidului a venit în urma afirmaţiilor făcute de conducătorii rivalelor, Steaua şi Dinamo.
"Avem două puncte mai puţin din cauza lui Constantin Gheorghe din Suceava, membru marcant al Partidului Conservator, care partid se ştie bine de cine e condus", a spus managerul general al Stelei, Mihai Stoica.
La rândul său, directorul general al lui Dinamo, Cristian Borcea a declarat în repetate rânduri că îşi va premia jucătoii cu 30.000 de euro dacă Dinamo termină campionatul la 20 de puncte distanţă de principalele rivale, Steaua şi Rapid. (NewsIn)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE