Home / Sport / „E anormal ca Mircea Sandu să-şi ceară scuze în faţa lui Gigi Becali”

„E anormal ca Mircea Sandu să-şi ceară scuze în faţa lui Gigi Becali”

Distribuie

7535_grigoras.gifAntrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare normal ca preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, să-şi ceară scuze patronului Stelei, Gigi Becali, pentru greşelile comise de arbitri.
"E anormal ca Mircea Sandu să-şi ceară scuze în faţa lui Gigi Becali. S-a creat un precedent. Ce se va întâmpla acum, ne vom cere scuze la fiecare etapă după greşelile arbitrilor? Cei care greşesc trebuie să plătească", a declarat, marţi, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a recunoscut, luni, că l-a sunat pe patronul Stelei, Gigi Becali, pentru a-şi cere scuze pentru greşelile comise de arbitrul asistent Sebastian Gheorghe, care a oficiat la partida Steaua-UTA, scor 0-0, din etapa a 20-a a Ligii I. Sebastian Gheorghe a fost arbitru asistent la partida Steaua-UTA, din etapa a 20-a a Ligii I, scor 0-0, şi a anulat un gol valabil al lui Victoraş Iacob, semnalizând ofsaid la o fază în care atacantul Stelei se afla în poziţie regulamentară.
Antrenorul Petre Grigoraş este de părere că echipa sa nu va fi defavorizată în partida de joi, contra Stelei, din sferturile de finală ale Cupei României, pentru a compensa erorile comise în defavoarea roş-albaştrilor: "Nu cred că vom fi dezavantajaţi. Nu are nicio legătură această partidă cu cea a Stelei din campionat şi sunt convins că arbitrii vor înţelege asta".
Partida Steaua-Oţelul Galaţi, din sferturile Cupei României, se va disputa joi, de la ora 20:45, la Constanţa.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.