FC Argeş: primă de 1.000 de euro Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

FC Argeş: primă de 1.000 de euro

7536_arges.gifPatronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că echipa sa este capabilă să elimine pe Rapid din Cupa României, finanţatorul promiţându-le jucătorilor în caz de victorie o primă de 1.000 de euro.
"Cred că echipa mea are forţa să elimine pe Rapid din Cupa României. Jucătorii au o primă substanţială, le-am promis peste 1.000 de euro", a declarat, marţi, pentru NewsIn, Cornel Penescu.
Patronul piteştenilor a adăugat că portarul rapidist, Dani Coman, poate fi învins, în ciuda faptului că este cel mai bun portar din ţară: "şi Coman poate fi învins, cu toate că atacanţii noştri nu au mai punctat de mult timp. Orice este posibil în fotbal. Coman e considerat cel mai bun portar din România, dar şi Hotoboc e bun".
Partida Rapid-FC Argeş, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa, miercuri, la Ploieşti, pe stadionul Astra, de la ora 20:45. Alexandru Tudor a fost desemnat centralul întâlnirii, bucureşteanul urmând să fie ajutat de Mikloş Nagy şi Gheorghe Negoiţă. Octavian Goga şi Nicolae Pantea vor fi observatorii partidei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE