Moldovan şi Ganea sunt incerţi Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Moldovan şi Ganea sunt incerţi

Conducerea Rapidului a anunţat, marţi, pe site-ul oficial al grupării, că pentru întâlnirea de miercuri, cu FC Argeş, din sferturile Cupei României, sunt incerţi trei jucători: Viorel Moldovan, Ionel Ganea şi Nicolae Grigore.

În ciuda problemelor de efectiv, antrenorul Răzvan Lucescu se poate baza din nou pe Marius Constantin şi Dănuţ Perjă, suspendaţi pentru partida contra Politehnicii Timişoara, disputată în etapa a 20-a a Ligii I şi câştigată de giuleşteni cu scorul de 2-0.
Partida Rapid-FC Argeş, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa, miercuri, la Ploieşti, pe stadionul Astra, de la ora 20:45. Alexandru Tudor a fost desemnat centralul întâlnirii, bucureşteanul urmând să fie ajutat de Mikloş Nagy şi Gheorghe Negoiţă. Octavian Goga şi Nicolae Pantea vor fi observatorii partidei.
Rapid a trecut până în această fază a competiţiei de CSM Rm. Vâlcea (4-0) şi Univ. Craiova (1-0), în timp ce piteştenii lui Dorinel Munteanu au depăşit pe FCM Bacău II (1-0) şi UTA (2-0).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE