Şerban dorit la Naţional Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Şerban dorit la Naţional

7537_serban.gifTehnicianul lui FC Naţional, Sorin Cârţu, a declarat, marţi, pentru NewsIn, că îşi doreşte ca Dennis Şerban să vină în Cotroceni, dar nu îi garantează postul de titular.
"Dennis Şerban ar fi un jucător important pentru noi. Ne interesează, dar nu îi pot garanta postul de titular, asta vom vedea pe parcurs. Nu pot spune dacă Şerban va fi titular sau nu. Întâi să vină la FC Naţional şi pe urmă vom vedea", a declarat, marţi, Sorin Cârţu.
Reacţia lui Sorin Cârţu a venit în urma afirmaţiilor făcute, marţi, pentru NewsIn, de Dennis Şerban, care a spus că va semna cu FC Naţional.
"Am hotărât să plec din Ştefan cel Mare, în urma unei discuţii pe care am avut-o cu Mircea Rednic, care mi-a explicat că n-aveam şanse să joc la Dinamo, astfel că am ales să semnez cu FC Naţional, unde pot juca titular. Nu m-am certat cu nimeni, a fost o despărţire amiabilă, m-am inţeles foarte bine cu ceilalţi colegi", a declarat Dennis Şerban.
Dennis Şerban nu a fost inclus de Rednic în lotul lui Dinamo pentru meciul cu Jiul Petroşani, din etapa a 20-a a Ligii I. Jucătorul a avut un diferend cu antrenorul Mircea Rednic, după ce tehnicianul i-a sugerat că nu are şanse să evolueze titular.
Şerban a reuşit golul victoriei în meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 1-0, în etapa a 8-a a Ligii I, după ce l-a învins pe Carlos în urma unei acţiuni personale în care a driblat în careu 4 jucători stelişti. Fostul internaţional român a fost legitimat la Dinamo în turul acestui campionat, venind de la formaţia greacă, Larisa.
Antrenorul bancarilor a adăugat că echipa sa nu renunţă la Cupa României, în ciuda situaţiei grea din clasamentul Ligii I şi că îşi doreşte să învingă pe Pandurii Târgu Jiu: "Bineînţeles că nu renunţăm. Vrem să ne calificăm. Cupa României ne interesează".
Partida Pandurii Târgu Jiu-FC Naţional, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa miercuri, la Piteşti, pe stadionul Nicolae Dobrin, de la ora 14:00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE