Auto Top, in sprijinul copiilor nevoiasi Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Auto Top, in sprijinul copiilor nevoiasi

10807_autotop.gifDirectorii Generali ai Auto Top, dealerul Volkswagen in judetul Mures, au fost prezenti luni in Ajunul Craciunului, la Casa de copii cu deficiente neuropsihitarice “Pinocchio”, din Targu Mures, unde au oferit daruri celor 18 copiii aflati acolo asistand totodata si la serbarea sustinuta de acestia. Cadourile oferite de Auto Top, au fost primite cu mare bucurie atat de catre copiii, care au primit dulciuri, obiecte de imbracaminte, o instalatie de aer conditionat, o imprimanta, un aparat foto, o trambulina, dar si covorase de baie sau lenjerii de pat. De asemenea cu aceeasi ocazie, copiii de la Casa Pinocchio au expus o serie de lucrari realizate chiar de ei avand ca tematica sarbatorile de iarna.

"Nu numai ajutorul material ci si cel spiritual, adus de aceste cadouri este un lucru deosebit pentru acesti copii, pentru care acest gest conteaza foarte mult, deoarece de la stat li se aloca doar strictul necesar".
Kalakatrani Maria, sef serviciu in cadrul
"Centre rezidentiale pentru
copii cu deficiente neuropsihiatrice"

"Actiunea nostra de astazi face parte din proiectulnostru intern "Ne pasa", program prin care incercam sa ajutam pe cat posibil copiii nevoiasi, dar nu numai, deoarec avem o colaborare de acest gen si cu SMURD-ul. Gestul de astazi nu trebuie privit altfel decat ca o normalitate in preajma sarbatorilor, cand cu totii trebuie sa fim mai buni mai umani.”
Adrian Grosu,
director general Auto Top

(L.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE