Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Filmele anului 2008

Filmele anului 2008

Distribuie

Meet the Spartans
O parodie al carui titlu face trimitere, dintr-un foc, la doua filme (Meet the Parents si 300). Poate chiar trei, daca punem la socoteala si Meet the Fockers. Victime îi mai cad Hitch, Piratii din Caraibe, Al saselea simt, dar si George W. Bush, Britney Spears si Linsday Lohan. Din distributie fac parte Carmen Electra si Kevin Sorbo, cunoscut ca interpret al rolului principal din serialul Hercule.
Premiera în SUA: 25.01.2008
Rambo
Al patrulea film din serie îl are pe Sylvester Stalone pe post de producator, regizor, scenarist si interpret al rolului principal.
În fruntea unei echipe de mercenari, John Rambo pleaca în cautarea unor misionari americani disparuti în Birmania. Rambo IV este singurul film din serie în care nu apare prietenul lui Rambo, colonelul Trautman.
Premiera în România: 25.01.2008
10 000 BC
Filmul este o adevarata saga preistorica si spune povestea lui D'Leh, un vânator de mamuti în vârsta de 21 de ani care încearca sa-si salveze tribul. Regizat de Ronald Emerich, autorul lui Independence Day, 10 000 BC este, în opinia multora, cea mai spectaculoasa aparitie a anului 2008.
Premiera în România: 14.03.2008
Sase baieti cu mintea brici
Sase studenti de la MIT (Massachusetts Institute of Technology) îsi folosesc abilitatile matematice pentru a face avere în cazinourile din Las Vegas. Ecranizare a bestseller-ului Bringing Down the House, filmul îl are în distributie pe Kevin Spacey.
Premiera în România: 18.04.2008
Iron Man
Ecranizare a unei serii de benzi desenate, Iron Man spune povestea unui miliardar care ajunge sa construiasca cel mai eficient costum de protectie. De la începutul anilor 60, cand a aparut personajul, conflictul în care era implicat miliardarul s-a schimbat în pas cu vremurile. Astfel, Iron Man a trecut prin Vietnam si Irak, pentru ca filmul care va avea premiera în 2008 sa înceapa cu o vizita a lui in Afganistan. Stan Lee, unul dintre creatorii personajului de benzi desenate, a declarat ca miliardarul care îsi construieste un costum de fier i-a fost inspirat de personalitatea lui Howard Hughes.
Premiera în România: 02.05.2008


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.