Horoscopul anului 2008 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Horoscopul anului 2008

Berbec
An al cooperarii si parteneriatelor, trebuie sa dati dovada de rabdare. Va trebui sa dovediti ca Berbecului nu ii sta in cale chiar nimic. Se anunta schimbari mari in cariera profesionala, cu conditia sa nu va lasati angrenat in jocuri de culise si lupte pentru putere. Evenimente neasteptate. S-ar putea sa va decideti brusc sa iesiti dintr-o izolare auto-impusa.
Taur
Optimism si imaginate creatoare. Daca domeniul presupune creativitate, in 2008 culegeti roadele muncii depuse de mult timp incoace. Daca actualul loc de munca nu va satisface, aveti ocazia sa gasiti unul mult mai bun, care sa va permita sa va manifestati creativitatea. Aveti sanse sa va realizati anumite visuri, dorinte personale, cu ajutorul prietenilor.
Gemeni
Un an de munca pentru viitor. Maestru al comunicarii, Saturn va ajuta sa spuneti raspicat ce doriti si sa gasiti cel mai bun mod de a va face inteles. Perioada buna pentru a face un imprumut, iar partenerul de viata s-ar putea sa aiba parte de o crestere de salariu. Ca sa va usurati viata, e mai bine sa va achitati de toate obligatiile, fara sa mai stati pe ganduri.
Rac
Anul se anunta destul de agitat. Urmeaza o perioada excelenta in planul parteneriatelor – fie de afaceri, fie sentimentale. Nu este exclusa oficializarea unor relatii. S-ar putea sa simtiti ca libertatea va este incorsetata. O ruda apropiata va avea nevoie de sprijinul dumneavoastra material si afectiv. Fiti gata sa plecati la drum lung in orice moment!
Leu
2008 se anunta foarte interesant. Jpiter favorizeaza dezvoltarea dumneavoastra profesionala, aduce mai multe ocazii favorabile, dar si mai multe responsabilitati. Si sanatatea este favorizata, aveti cea mai buna ocazie sa adoptati un stil de viata mai sanatos, mai sportiv. Aveti grija sa nu va ingrasati! Partenerii va inspira sau aveti in continuare tendinta sa ii idealizati.
Fecioara
2008 se anunta un an bun. Pe tot parcursul anului 2008, Jupiter va ajuta sa va dezvoltati creativitatea si inventivitatea. Meticulozitatea Fecioarei este insotita de o creativitate deosebita, rezultatele pot fi spectaculoase. Jupiter promite un an excelent in plan sentimental. Daca v-ati gasit deja dragostea, relatia poate evolua asa cum v-ati dorit, daca nu aveti inca un partener de viata, ar fi de mirare sa nu
Balanta
2008 aduce mari progrese in planul vietii personale si clarificari importante in celelalte domenii. Fie va mutati intr-o locuinta mai mare, fie investiti intr-o locuinta. Caminul va aduce mari satisfactii. S-ar putea sa survina schimbari surprinzatoare la locul de munca. Daca apar conflicte cu superiorul ierarhic sau cu colegii, apelati la diplomatia care va caracterizeaza!
Scorpion
2008 se afla sub deviza "orice sfarsit este un nou inceput". S-ar putea sa va mutati intr-un cartier mai bun sau sa va impacati cu o ruda apropiata. S-ar putea ca unele relatii de prietenie sa se incheie in 2008. Pe de alta parte, cei cu care aveti in comun anumite preocupari sau interese va ajuta sa va organizati mai bine pentru a reusi ceea ce v-ati propus.
Sagetator
Marele benefic, adica Jupiter se plimba peste tot, acum a ajuns in casa banilor. Daca pana acum ati fost neglijent si delasator, Saturn va va pune la punct intr-un mod foarte neplacut. Daca ati muncit constiincios si corect, Saturn va rasplaste cu recunoasterea meritelor si va premiaza chiar peste asteptari. Schimbari bruste in ceea ce priveste familia si caminul.
Capricorn
2008 inseamna in primul rand cooperare cu ceilalti si acceptarea schimbarii. Desi in general sunteti un solitar, in 2008 lucrul in echipa este si inevitabil, si avantajos pentru dumneavoastra. Jupiter anunta o serie de schimbari in bine pe toate planurile: puteti sa intalniti marea dragoste sau sa intemeiati o familie, puteti sa gasiti un loc de munca mai bun sau sa fiti avansat la locul de munca.
Varsator
Anul 2008 este un an al innoirii si al armoniei. Daca va sperie schimbarile pe care le presupune innoirea, fiti linistit: schimbarile sunt in bine. Acum va este mai clar ce doriti de la viata, ce va motiveaza si ce aveti de rezolvat in viata dumneavoastra. Aveti tendinta sa va considerati neinteles de cei din jur, dar va bucurati de o intuitie excelenta si de o imaginatie creatoare debordanta.
Pesti
Anul 2008 aduce schimbari importante, care pregatesc conditiile necesare pentru evolutia din anii urmatori. Jupiter, planeta succesului, a intrat inca din 2007 in Capricorn, Sfarsitul relatiei in forma ei actuala: ori rupeti relatia definitiv, ori treceti intr-o noua etapa a relatiei, la un nivel superior. In privinta documentelor oficiale, Saturn va avertizeaza sa cititi cu atentie tot ce semnati.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE